h Dolar 34,2738 % 0
h Euro 37,0351 % 0
h Sterlin 44,5242 % 0.01
h Altın (Gr) 3.023,64 %-0,12
h BIST100 8.838,60 %2,13
a

Ordu’daki İlkokul Öğrencileri Yeteneklerini Sergiledi: Yetenek Sizsiniz Haki Yener

Ordu’da ilkokul öğrencileri, dönem sonu faaliyet projesi kapsamında düzenlenen yetenek yarışmasıyla kendilerini gösterme fırsatı buldu. Tam 32 grupun katıldığı yarışmada öğrenciler, jüriden yüksek puan alabilmek için büyük bir çaba harcadılar. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 15-18 Ocak tarihleri arasında düzenlenen etkinlikler, okullarda dönem sonu faaliyet haftası olarak gerçekleştirildi. Öğrenciler, sanat, bilim, kültür ve spor gibi alanlarda etkinliklere katıldılar. Bu etkinliklerden biri olan “Yetenek Sizsiniz Haki Yener” isimli yarışma, Ordu Haki Yener İlkokulu’nda gerçekleştirildi ve 32 gruptan oluşan öğrenciler katıldı.

Yarışma kapsamında öğrenciler, spor, sanat, müzik ve diğer alanlarda yeteneklerini sergileme fırsatı buldular. Öğrenciler bireysel olarak sahneye çıktıkları gibi, gruplar halinde de performanslarını sundular. Jüri üyeleri ise verilen puanlarla dereceye girenleri belirledi.

Haki Yener İlkokulu Müdürü Levent Özzengin, Milli Eğitim Bakanlığının bu yıl ilk defa gerçekleştirdiği dönem sonu faaliyet projesi sayesinde öğrencilerin daha eğlenceli ve eğitici etkinliklere katılabilme imkanı bulduklarını belirtti. Okul olarak bu proje çerçevesinde çeşitli etkinlikler düzenledik. Son günümüzde ise “Yetenek Sizsiniz Haki Yener” yarışmasıyla öğrencilerimizin yeteneklerini sergileyebilecekleri bir platform sunma fırsatı yakaladık. Öğrencilerimiz sanat, spor, müzik gibi farklı alanlardaki yeteneklerini ortaya koydular. Jüri üyelerinin verdiği puanlarla da derecelendirmemizi yapacağız. şeklinde konuştu.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından uygulamaya konulan bu proje, çocukların eğlenceli bir şekilde öğrenebilmelerini sağladığını belirten Müdür Özzengin, okullarında bu projeyi aktif olarak hayata geçirdiklerini ve son haftalarını dolu dolu geçirdiklerini ifade etti. Yapılan yetenek yarışmaları sonucunda dereceye giren öğrencilere ödülleri verilecek ve tüm katılımcılara da teşvik niteliğinde hediyeler takdim edilecektir. Yarışmanın gerçekleştiği etkinliğe İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ahmet Kına, veliler ve öğrenciler büyük bir ilgi gösterdi.

Köyceğiz’deki öğrencilere mesleki rehberlik semineri düzenlendi

Sıradaki haber:

Köyceğiz’deki öğrencilere mesleki rehberlik semineri düzenlendi