h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Eğitim
  • Köyceğizli öğrenci Mamadova, Liselerde Safahat okumaları yarışmasında birincilik elde etti

Köyceğizli öğrenci Mamadova, Liselerde Safahat okumaları yarışmasında birincilik elde etti

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde yapılan "Dilimizin Zenginlikleri" projesi kapsamında gerçekleştirilen liseler arası cümle oluşturma yarışmasında birinci olan öğrenci Aygün Mamadova belirlendi. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Türkiye genelinde uygulanan proje çerçevesinde, Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından En İyi Cümle Yarışması düzenlendi. Köyceğiz Naip Hüseyin Anadolu Lisesi öğrencisi Aygün Mamadova'nın birinci olduğu yarışmada, diğer kademeler için de birinciler belirlendi.

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yürütülen “Dilimizin Zenginlikleri” projesi kapsamında gerçekleştirilen liseler arası “Safahat Okumaları” cümle oluşturma yarışmasında, Köyceğiz Naip Hüseyin Anadolu Lisesi öğrencisi Aygün Mamadova birinci oldu.

Milli Eğitim Bakanlığı, Türkiye genelinde “Dilimizin Zenginlikleri Projesi”ni başlattı. Bu proje kapsamında Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından “En İyi Cümle Yarışması” için başvurular kabul edildi. Yarışma, ilkokul, ortaokul ve lise düzeyinde düzenlendi. İlkokul seviyesindeki öğrencilere “Çocuk Şiirleri Okumaları” yarışması düzenlendi, ortaokul öğrencileri için “Yunus Emre Şiirleri” yarışması düzenlendi ve liselerde ise “Safahat Okumaları” yarışması düzenlendi.

Dilimizin Zenginlikleri Projesi En İyi Cümle Yarışması’nda, ilkokullar arasında birinci olan öğrenci Marmaris Atatürk İlkokulu’ndan Yavuz Menderes oldu. Ortaokullar arasında birinci olan öğrenci ise Seydikemer Atatürk Ortaokulu’ndan Emir Ege Cesur oldu. Liseler arasında ise birincilik ödülünü Köyceğiz Naip Hüseyin Anadolu Lisesi’nden Aygün Mamadova kazandı.

İHA Pilotu eğitimini tamamlayan kursiyerlere sertifikaları Rektör Alma tarafından takdim edildi

Sıradaki haber:

İHA Pilotu eğitimini tamamlayan kursiyerlere sertifikaları Rektör Alma tarafından takdim edildi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.