h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a

Sarıyer ilçesinde yaşanan bir olayda ev sahibi tarafından sokak ortasında sopalı saldırıya uğrayan Onur Yavuzyılmaz, yaşadıklarını anlattı. Yavuzyılmaz, köpeğini gezdirirken ev sahibinin kendisine hakaret etmesiyle olayın başladığını ve ardından kendisine leğen su dökülerek küfür edildiğini belirtti. Saldırının ardından Yavuzyılmaz’ın küfür etmesiyle kadının daha da sinirlendiğini ve bacağına vurduğunu söyledi. Olay sonrasında ev sahibinin akrabalarının da gençlerin yaşadığı eve gelerek tehdit ettiğini iddia eden Yavuzyılmaz, polise başvurduklarını ve koruma talebinde bulunduklarını açıkladı.

Olayın detaylarına bakıldığında, Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği son sınıf öğrencisi olan Yavuzyılmaz, Şuayip ve Sevgi E. çiftinden kiraladığı evde iki arkadaşıyla birlikte yaşamaktaydı. Ancak ev sahibi kadın, kirayı 5 kat artırmak isteyince bu teklifi kabul etmeyen Yavuzyılmaz’a sokak ortasında sopayla saldırmıştı. Olayın ardından kadının akrabalarının gençlerin evini bastığı ve tehditler savurduğu belirtildi. Yavuzyılmaz, yaptığı açıklamada, ev sahibinin 2 yıldır süren bir kira husumeti olduğunu ve durumu mahkemeye taşıdıklarını ifade etti.

Yavuzyılmaz, yaşanan olayın ardından kadından özür dilediğini belirterek, küfür ettiği için pişman olduğunu ve herkesten özür dilediğini ifade etti. Ancak kendisine saldırılmadan önce küfür etmediğini ve kadının bacağına vurması üzerine kendisinin de küfür ettiğini söyledi. İddialara göre ev sahibi kadının, “Evimden çıkacaksın” diyerek gençlere bağırdığı ve saldırıda bulunduğu belirtiliyor. Yavuzyılmaz, olayın ardından darp raporu alarak kadından şikayetçi oldu.

Bu olayın yanı sıra Yavuzyılmaz, ev sahibinin geçmişte de kira konusunda sıkıntılar çıkardığını belirterek, iki yıl önce 2.800 TL olan kira bedelini 15.000 TL’ye çıkarmak istediğini söyledi. Ancak Yavuzyılmaz ve arkadaşları, evin engelli bir bireyin yaşayabileceği bir ev olmadığını savundu. Haber yayınlandıktan sonra ev sahibi Sevgi Elalır’ın akrabalarının gençlerin evini bastığı ve tehditler savurduğu iddia edildi. Bu nedenle gençler ise güvenlikleri için polise başvurduklarını ve koruma talebinde bulunduklarını ifade etti.

2024’ün İlk Antika Pazarı, Büyük Bir Heyecanla Karşılandı

Sıradaki haber:

2024’ün İlk Antika Pazarı, Büyük Bir Heyecanla Karşılandı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.