h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Yakıt Tankeri, İstanbul Boğazı’ndaki Arızayı Atlattı: Kurtarma İşlemi Başarıyla Tamamlandı!

Yakıt Tankeri, İstanbul Boğazı’ndaki Arızayı Atlattı: Kurtarma İşlemi Başarıyla Tamamlandı!

İstanbul Boğazı'ndan geçmekte olan Liberya bayraklı Peria adlı yakıt tankeri, arıza nedeniyle durmuş ve geçici olarak gemi trafiği kapanmıştı. Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü ekipleri, tankeri kurtararak Boğaz'ı tekrar trafiğe açtı. Tankerdeki arıza giderildikten sonra güney-kuzey yönlü gemi trafiği saat 20.00'de normale döndü.

İstanbul Boğazı’ndaki bir olayda, Rusya’dan İzmir’e seyreden Liberya bayraklı Peria adlı yakıt tankeri, arıza nedeniyle Boğaz trafiğine geçici olarak kapatılmıştır. Ancak Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan müdahaleyle tankerdeki arıza giderilerek Boğaz tekrar gemi trafiğine açılmıştır.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü yakınlarında demir atan Peria adlı gemiye müdahale etmek amacıyla Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü’ne bağlı 3 römorkör görevlendirildi. Ekiplerin yoğun çalışmaları sonucunda tankerdeki arıza tamir edilirken, İstanbul Boğazı’ndaki gemi trafiği saat 20.00’de güney-kuzey yönlü olarak tekrar açılmıştır. Bu olay, Boğaz’da meydana gelen arıza ve başarılı müdahalenin önemini bir kez daha gözler önüne sermektedir.

Köln’de 50 bine yakın kişi AfD Partisi’ne karşı büyük bir protestoya katıldı

Sıradaki haber:

Köln’de 50 bine yakın kişi AfD Partisi’ne karşı büyük bir protestoya katıldı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.