h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Kırklareli’nde halk, karın keyfini doyasıya yaşadı

Kırklareli’nde halk, karın keyfini doyasıya yaşadı

Kırklareli'nin yüksek kesimlerinde yoğun kar yağışı etkili oldu. Vatandaşlar Demirköy'e akın ederek karın keyfini çıkardı. Aileleriyle birlikte gelen vatandaşlar Pınarhisarlı Selahattin Ardun, çocuklarıyla birlikte karın tadını çıkarttıklarını belirtti. Dereköy Sınır Kapısı, Demirköy ve Kofçaz ilçelerinde etkili olan kar yağışı nedeniyle bölge hareketlendi.

Kırklareli’nin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu. Vatandaşlar, kar keyfini sürmek için Demirköy’e akın etti. Balkanlar üzerinden gelen soğuk hava ve kar yağışı, Kırklareli’nin yüksek bölgelerinde etkisini gösterdi. Dereköy Sınır Kapısı, Demirköy ve Kofçaz ilçelerinde yoğun bir kar yağışı yaşandı ve bu durum vatandaşları bu bölgelere çekti. Aileleriyle birlikte gelen vatandaşlar, karın tadını doyasıya çıkardı. Pınarhisar’dan gelen Selahattin Ardun, çocuklarıyla birlikte karın keyfini çıkardıklarını belirtti.

Kırklareli Halkı Karın Tadını Çıkarıyor!

Sıradaki haber:

Kırklareli Halkı Karın Tadını Çıkarıyor!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.