h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a

Milli Savunma Bakanlığı’ndan “Teröristlere Yeni Yok Oluş” Açıklaması

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak’ın kuzeyinde gerçekleştirilen saldırıya ilişkin basın bilgilendirme toplantısı düzenledi. Toplantıda konuşan Milli Savunma Bakanlığı Basın Halkla İlişkiler Müşaviri Tuğamiral Zeki Aktürk, “Kahraman Mehmetçiklerimiz, 12 Ocak’ta bir üs bölgemize sızma girişiminde bulunan teröristlere geçit vermedi. Bu hain saldırıda şehit olan kahraman silah arkadaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyoruz” dedi.

Aktürk, Irak ve Suriye’nin kuzeyindeki terör hedeflerine yönelik gerçekleştirilen hava harekatlarında, toplamda 114 hedefin başarıyla imha edildiğini belirtti. Ayrıca, bölgede 81 teröristin etkisiz hale getirildiğini ve operasyonlar sonucunda terörist sayısının 2 bin 396’ya ulaştığını aktardı.

Milli Savunma Bakanlığı Basın Halkla İlişkiler Müşaviri, teröristlerin ülkemiz ve bölgemiz için hala tehdit oluşturduğunu vurgulayarak, mücadelenin devam edeceğini ve her çırpınışlarıyla yeni bir yok oluşa uğrayacaklarını dile getirdi.

Aktürk, Suriye’de terör örgütünün taciz ve saldırı girişimlerinin devam ettiğini ve bu saldırılara karşılık verildiğini belirtti. Son bir haftada 41 teröristin etkisiz hale getirildiğini aktaran Aktürk, hudutlardan geçmeye çalışan yasa dışı kişi sayısının 307’ye ulaştığını ve Gazze için yapılan yardımların devam ettiğini ifade etti.

Vali Cahit Çelik, “Niğde, dağcılık alanında merkezi haline geliyor” dedi.

Sıradaki haber:

Vali Cahit Çelik, “Niğde, dağcılık alanında merkezi haline geliyor” dedi.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.