h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a

Esenler Belediyesi, 8 ay önce başlattığı Genç Kart uygulamasını gençlerle buluşturarak tanıttı. Gençlik ve Spor Bakanı Yardımcısı Enes Eminoğlu, programa katılarak “İnşallah Esenler’de gençlerimiz Türkiye’mize ve insanlığa en güçlü şekilde hizmet edecek. Genç Kart sayesinde gençlerimizin işin içinde olması için çalışılıyor” dedi.

Esenler 15 Temmuz Millet Bahçesi’nde gerçekleştirilen tanıtım programına Esenler Belediyesi Başkan Yardımcısı Ömer Çetinkaya, Gençlik ve Spor Bakanı Yardımcısı Enes Eminoğlu, Esenler Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Taşçı, TÜGVA Esenler İlçe Temsilcisi Şeref Yumurtacı ve birçok Esenlerli genç katıldı. Genç Kart, 14-29 yaş arasındaki gençlere avantajlar sunarken, 30 yaş ve üzeri katılımcılara %50 oranında puan kazandırıyor. Aynı zamanda Esenler Belediyesi tarafından düzenlenen çeşitli etkinlikler, spor faaliyetleri ve sosyal projelerde puan kazandıran Genç Kart, vatandaşların yoğun ilgisini çekti.

Programda konuşan Gençlik ve Spor Bakanı Yardımcısı Enes Eminoğlu, “Bugün gençlerimizle bir araya geldik. Spor merkezleri ve millet bahçesi gibi imkanlar gençlerimizin hizmetine sunulmuştur. Esenler içerisindeki belediyemizin sunduğu kültürel ve sosyal faaliyetleri değerlendirin. Her alanda yetişmiş gençlerimiz var. İnşallah Esenler’de gençlerimiz Türkiye’mize ve insanlığa en güçlü şekilde hizmet edecek. Genç Kart, gençlerimizin işin içinde olması için bir fırsat sunuyor. Esenler’deki bütün gençler bu imkanlardan yararlanacak” şeklinde konuştu.

Esenler Belediyesi Başkan Yardımcısı Ömer Çetinkaya ise “Biz Esenler Belediyesi olarak gençlerimize katkıda bulunmaya çalışıyoruz. Gençlik Spor Müdürlüğü, Kadın Aile Müdürlüğü ve Kültür Müdürlüğü aracılığıyla çeşitli etkinlikler düzenliyoruz. Programlarımızı gençlerimiz ve Allah rızası için yapıyoruz. Etkinliklere katılan gençlere puan vererek biriktirmelerini sağlıyoruz ve fazladan gelenlere ekstra hediyeler veriyoruz. Bu amaçla Genç Kart’ı oluşturduk. Şu ana kadar büyük bir ilgi gördük. Bu ilginin Türkiye çapında artacağını düşünüyorum” açıklamasında bulundu.

Acemi şoförün kontrolsüz minibüsü yaşlı apartmana böyle uçtu: 1 çocuk hayatını kaybetti

Sıradaki haber:

Acemi şoförün kontrolsüz minibüsü yaşlı apartmana böyle uçtu: 1 çocuk hayatını kaybetti

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.