h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Teknoloji
  • Sömestr tatilinde öğrencilerin ihtiyaç duyabileceği en yeni ürünleri EXCALIBUR sıralıyor

Sömestr tatilinde öğrencilerin ihtiyaç duyabileceği en yeni ürünleri EXCALIBUR sıralıyor

Casper'ın Excalibur oyun bilgisayarları, öğrencilerin sömestr tatilinde yüksek performanslı oyun deneyimi yaşamasını sağlıyor. Excalibur, Intel'in işlemcileri ve NVIDIA'nın ekran kartları ile donatılmış olarak daha net ve akıcı görüntüler sunuyor. Tatilde oyun oynamanın stresi azaltmasının yanı sıra dikkat dağınıklığını azaltarak duygusal zekanın gelişmesine de katkıda bulunuyor. Excalibur G911, maksimum grafik performansı sunarken G870 daha üstün performans için Intel işlemcilerle birlikte geliyor. Ayrıca Excalibur 23.8” Curved Monitör de kullanıcılarına pürüzsüz ve net bir görüntü kalitesi sunuyor.

Excalibur ile Öğrencilerin Sömestr Tatilinde Oyun Keyfi Başlıyor!

Türkiye’nin ünlü teknoloji markası Casper’ın güçlü ve performanslı bilgisayar markası Excalibur, öğrencilerin dört gözle beklediği sömestr tatilinde oyun oynamanın keyfini doruklarda yaşatıyor. Yılın ilk karnelerini alan öğrenciler için sömestr tatili, heyecanla bekledikleri bir dönem oluyor. Tatilin başlamasıyla birlikte öğrenciler, yoğun geçen eğitim döneminin stresinden uzaklaşmak ve rahatlamak için oyun oynamayı tercih ediyor. Donanımlı oyun bilgisayarları, öğrencilerin oyun performansını en üst seviyede tutmalarını sağlıyor. Casper’ın Excalibur oyun bilgisayarları, Intel’in 12. ve 13. nesil işlemcileriyle donatılmış olup, NVIDIA’nın RTX ekran kartlarıyla yüksek performans sunuyor.

Excalibur ile Yüksek Görüntü Kalitesi!

FPS (Frames-per-second), saniye başına ekranda gösterilen kare sayısını ifade eden bir görüntü ölçüm değeridir. Ekran kartının performansına bağlı olarak belirlenen FPS değeri, daha net ve akıcı bir oyun deneyimi için önemlidir. Düşük FPS değeri, görüntü kalitesinin düşmesine ve özellikle rekabet içeren oyunlarda oyuncu performansının azalmasına neden olur. Excalibur oyun bilgisayarları ise güçlü donanımlarıyla yüksek FPS değerlerine ulaşmayı mümkün kılar. Hem dizüstü hem de masaüstü modellerinde NVIDIA RTX serisi ekran kartlarına yer veren Excalibur, oyunculara farklı ekran kartı seçenekleri sunar. Ayrıca, NVIDIA’nın yeni nesil AMPER platformuna sahip RTX 40 serisi ekran kartları ile Excalibur, ultra hızlı oyun keyfi yaşatır.

Sömestr Tatilinde Güçlü Performans Arayanlara Excalibur!

Sömestr tatiliyle birlikte bilgisayar başında daha fazla vakit geçirecek olan öğrenciler, oyunlar aracılığıyla stres seviyelerini azaltmanın yanı sıra dikkat dağınıklığını azaltma ve duygusal zekanın gelişmesi gibi birçok faydayı deneyimleyecekler. Türkiye’nin önde gelen teknoloji markası Casper, öğrenciler için en üst düzey oyun performansı sunan en yeni ürünlerini sıralıyor.

Excalibur G911: Excalibur, en gelişmiş teknolojileri kullanarak performans ve oyun bilgisayarını bir araya getiren dünyanın en yüksek performansa sahip mobil işlemcisi ve mobil ekran kartının bulunduğu bir oyun bilgisayarı sunuyor. Excalibur G911, maksimum grafik performansı sunmayı hedefleyen NVIDIA GeForce RTX4090 en yüksek performanslı ekran kartı ile sunuluyor. Thunderbolt 4 özelliği sayesinde 40 GB/sn bant genişliği sağlayan Excalibur G911, kullanıcılara oyun monitörleri ve yüksek hızlı SSD gibi yüksek performanslı cihazları bağlama kolaylığı sağlar. Akıllı Turbo Fan soğutma sistemi sayesinde ısınmalara minimum düzeyde ve konforlu bir kullanım sağlayan Excalibur G911, QHD 2.5K ekran çözünürlüğü ile grafik programlarından oyunlara kadar muhteşem netlik sunar.

Excalibur G870: Casper, gücünü 13. Nesil Intel i5 ve i7 işlemcilerden alan Excalibur G870 ile üstün performansa sahip bir oyun bilgisayarı sunuyor. Excalibur G870’de yer alan 89 adet fan bıçağı ve 5400 RPM değerindeki akıllı turbo fanlar, performansı artırmakla kalmaz, aynı zamanda etkili bir soğutma sağlar. RGB deneyiminin doruklara çıktığı Casper Excalibur G870, 144 Hz ekran yenileme hızı ile detayları kaçırmadan maksimum verimlilik sunar. NVIDIA RTX serisi GPU’larla donatılan Excalibur G870, benzersiz oyun deneyimi arayanlara ve üst düzey teknoloji talep eden profesyonellere yüksek hız ve performans sunar.

Excalibur 23.8” Kavisli Monitör: Trend tasarımlarla bir araya gelen güçlü performanslı monitörlere sahip olmak artık hayal olmaktan çıkıyor. Casper’ın Excalibur 23.8” Kavisli Monitörü, yenilenen anakartı, 200 Hz ekran yenileme hızı ve 1 ms ekran yenileme süresi ile pürüzsüz ve net bir görüntü kalitesi sunar. Uzun süre ekrana bakan öğrencilerin göz sağlığını önemseyen Casper, eklediği özelliklerle ekrandan gelen ışıkların olumsuz etkilerini minimuma indirir. Sağlıklı tasarımıyla dikkat çeken monitör, geniş görüntüleme ve konforlu bir kullanım sunar.

Öğrencilerin vazgeçilmezi olan oyunlarla dolu sömestr tatilinin keyfini çıkarmak için Casper Excalibur oyun bilgisayarları, yüksek performansı ve özel tasarımlarıyla öne çıkıyor. Tatilin tadını çıkarmak ve oyunların keyfini doyasıya yaşamak isteyen öğrencilere Excalibur ile unutulmaz bir oyun deneyimi sunuluyor.

Dünyanın ilk Uzay Araştırma Merkezi’ne ev sahipliği yapan Kırşehir’de uzay yolculuğu sevinci

Sıradaki haber:

Dünyanın ilk Uzay Araştırma Merkezi’ne ev sahipliği yapan Kırşehir’de uzay yolculuğu sevinci

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.