h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Teknoloji
  • Samsung, Galaxy S24 serisinin lanse edildiğini duyurdu

Samsung, Galaxy S24 serisinin lanse edildiğini duyurdu

Samsung Electronics, Galaxy S24 serisini tanıttı. Yeni seride, akıllı çağrı ve metin çevirileri yapabilme, çekilen fotoğrafları mükemmelleştirme ve yeni arama standartları belirleyebilme gibi özellikler sunan Galaxy AI bulunuyor. Samsung, Galaxy AI ile mobil teknolojilerin gelecek on yılını başlatmayı hedefliyor. Yeni seri, dil engellerini ortadan kaldıran yapay zeka özellikleriyle iletişimi geliştiriyor. Ayrıca, çekim yaparken gürültüyü azaltan, çekimleri optimize eden ve fotoğrafları düzenlemeyi kolaylaştıran özelliklere sahip. Galaxy S24 serisi, Snapdragon 8 Gen 3 Mobil Platform for Galaxy ile donatılmıştır. Tüm bunların yanı sıra, Galaxy S24 serisi güvenlik ve gizlilik özellikleriyle de kullanıcının verilerini koruma altına alıyor.

Samsung Electronics, merakla beklenen Galaxy S24 serisini tanıttı. Mobil teknolojilerin gelecek on yılını başlattıklarını belirten Samsung Electronics Mobil Dünya Başkanı ve CEO’su TM Roh, “Galaxy AI’ın günlük yaşamı nasıl destekleyeceğini görmek için sabırsızlanıyoruz” şeklinde konuştu.

Samsung Electronics, Galaxy S24 Ultra, Galaxy S24+ ve Galaxy S24’ü tanıtarak Galaxy AI ile sunacağı yeni mobil deneyimleri paylaştı. Galaxy S serisi, yapay zekadan alınan güçle akıllı çağrı ve metin çevirileri yaparak engelsiz iletişim sunmak, çekilen fotoğrafları kusursuz hale getirmek, yeni bir arama standardı belirlemek gibi sunulan her deneyimi sağlıyor.

Yeni seri hakkında konuşan Samsung Electronics Mobil Dünya Başkanı ve CEO’su TM Roh, “Galaxy S24 serisi, mobil teknolojilerin gelecek on yılını başlatıyor ve dünya ile aramızdaki bağlantıyı dönüştürüyor. Galaxy AI, köklü inovasyon geleneğimiz ile kullanıcıların akıllı telefonlarını kullanma şekillerine dair derin bilgilerimiz üzerine geliştirildi. Dünyanın dört bir yanındaki kullanıcılarımıza yeni imkanlar sunacak olan Galaxy AI’ın günlük yaşamı nasıl destekleyeceğini görmek için sabırsızlanıyoruz” dedi.

Yapay zeka teknolojisinin bir devriminin eşiğinde olduklarını belirten Samsung Electronics Türkiye Başkanı ve CEO’su Jeff Jo, “Galaxy S24 serisi, mobil cihazların kullanımını yeniden tanımlıyor. Galaxy AI, günlük yaşamı olağanüstü bir deneyime dönüştürüyor, dil engellerini ortadan kaldırıyor ve üretkenliğin yeni ufuklarını açıyor. Bu seri, akıllı telefonların geleceğini yapay zeka, inovasyon ve estetikle şekillendiren bir dönüm noktası ve biz bu yenilikçi çağın öncüsü olmaktan gurur duyuyoruz” ifadelerini kullandı.

Galaxy AI, hayatın her alanını, özellikle de iletişimi geliştirmeyi amaçlayan kullanışlı yapay zeka özellikleri sunuyor. Dil bariyerini aşarak iletişim kurmanız gerektiğinde, Galaxy S24 serisi bunu her zamankinden daha kolay hale getiriyor. Yurt dışından bir öğrenciyle veya iş arkadaşınızla sohbet etmek ya da başka bir ülkede tatildeyken rezervasyon yaptırmak sorun olmaktan çıkıyor.

Galaxy S24 serisindeki Live Translate uygulaması sayesinde telefon görüşmeleri iki yönlü ve gerçek zamanlı olarak hem sesli hem de metin desteğiyle çevrilebiliyor. Üçüncü taraf uygulamalara gerek kalmadan yapılan bu çeviriler tamamen gizli tutuluyor. Canlı konuşm

Bağcılar’da Gerçekleşen Uluslararası Robotik Yarışması, VEX İle Heyecanlandırdı

Sıradaki haber:

Bağcılar’da Gerçekleşen Uluslararası Robotik Yarışması, VEX İle Heyecanlandırdı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.