h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Teknoloji
  • Prof. Dr. Bodrumlu’nun öncülüğündeki projeye destek artıyor

Prof. Dr. Bodrumlu’nun öncülüğündeki projeye destek artıyor

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Emre Bodrumlu'nun yönettiği bir proje, TÜBİTAK BİDEB-2237 Bilimsel Eğitim Etkinliklerini Destekleme Programı'ndan destek almaya hak kazandı. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi ve Ankara Üniversitesi'nin birlikte gerçekleştirdiği projede, dijital diş hekimliği teknolojileri ve interaktif öğrenme yöntemlerinin gelecek gelişim ve etkileri araştırılıyor. Proje kapsamında diş hekimlerinin mesleki gelişimlerini teşvik etmek amacıyla etkinlik düzenlenecek ve katılımcılara dijital diş hekimliği tekniklerinin nasıl kullanıldığı ve gelecekteki uygulamalara nasıl katkı sağlayabileceği öğretilecek.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (ZBEÜ) Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı olan Prof. Dr. Emre Bodrumlu, TÜBİTAK BİDEB-2237 Bilimsel Eğitim Etkinliklerini Destekleme Programı kapsamında desteklenmeye hak kazandığı bir proje üzerinde çalışıyor. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi ve Ankara Üniversitesi’nin birlikte yürüttüğü ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nin yönettiği “Dijital diş hekimliği teknolojik uygulamalarının ve interaktif öğrenme tekniklerinin gelecekteki gelişimi ve etkileri” adlı projede, Prof. Dr. Emre Bodrumlu ZBEÜ adına araştırmacı olarak görev yapıyor.

Bu proje çerçevesinde, yeni mezun veya mezun olacak diş hekimlerinin sürekli mesleki gelişimlerini teşvik etmek amacıyla 14-16 Şubat 2024 tarihleri arasında Çanakkale’de bir etkinlik düzenlenecek. Bu etkinlikte, dijital diş hekimliği teknolojilerinin ve interaktif öğrenme tekniklerinin diş hekimliği pratiğinde ve eğitiminde nasıl kullanıldığı, optimize edildiği ve bu teknik yaklaşımların gelecekteki uygulamalara ve mesleki gelişimlere nasıl katkıda bulunabileceği katılımcılara detaylı bir şekilde öğretilecek.

Japonya, Ay’a insansız bir uzay aracı göndererek yumuşak iniş denemesi yapacak.

Sıradaki haber:

Japonya, Ay’a insansız bir uzay aracı göndererek yumuşak iniş denemesi yapacak.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.