h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Teknoloji
  • ESTÜ, TEKNOFEST organizasyonunu başarılı bir şekilde gerçekleştirdi

ESTÜ, TEKNOFEST organizasyonunu başarılı bir şekilde gerçekleştirdi

TEKNOFEST için Eskişehir’de yapılan toplantıda, Eskişehir Valiliği koordinasyonunda çeşitli kurumlar harekete geçti. Üniversitelerin proje takım sayısının arttırılması, Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yaygınlaştırma ve teşvik çalışmalarının yapılması, Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından TEKNOFEST'e katılımın artırılması için masalar kurulması kararlaştırıldı. İl Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğü ise ilgili kurumların faaliyetlerini takip edecek ve destek sağlayacaktır. Toplantıda ayrıca belirlenen hedefler için sorumlu kişilerin atanması da gerçekleştirildi.

Eskişehir Valiliği koordinasyonunda, TEKNOFEST’e daha nitelikli ve katma değeri yüksek projelerle temsil edilmesi amacıyla ESTÜ ev sahipliğinde bir toplantı düzenlendi. Toplantıya ESTÜ Rektörü Prof. Dr. Adnan Özcan, Eskişehir Vali Yardımcıları Dr. Hasan Çiçek, Salih Altun, ESTÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yunus Özdemir ve diğer üniversite yetkilileri katıldı. Toplantıda Eskişehir’in TEKNOFEST’te daha başarılı bir performans sergilemesi için yapılacak işbirlikleri ve stratejiler değerlendirildi. Üniversitelerin proje takım sayısını arttırması, İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün okullarda teşvik çalışmaları yapması ve Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün gençler arasında TEKNOFEST’e ilgiyi artırmak için çeşitli etkinlikler düzenlemesi önerildi. Ayrıca İl Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğü’nün diğer ilgili kurumlara destek sağlaması kararlaştırıldı. Toplantıda gelecek hedefler belirlendi ve bu hedeflere ulaşılması için sorumlular atanarak çalışmaların başlatılması kararlaştırıldı.

DOSTEK, geleceğin inovasyon liderlerini yetiştiriyor

Sıradaki haber:

DOSTEK, geleceğin inovasyon liderlerini yetiştiriyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.