h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a

Anneler tasarlıyor, çocuklar eğleniyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Mezitli ve Tarsus ilçelerinde Kadın ve Çocuk Bilim-Teknoloji Atölyeleri hizmeti sunarak annelerin çocuklarıyla birlikte teknoloji becerilerini geliştirmesini ve daha kaliteli zaman geçirmesini sağlıyor. Atölyelerde çocuklara robotik tasarım ve kodlama gibi konular öğretilirken, annelere ise 3D tasarım, oyun geliştirme, photoshop gibi beceriler kazandırılıyor. Anneler, bu eğitim sayesinde çocuklarının teknolojiye olan ilgisini daha iyi anlayarak onlarla etkileşim kurabiliyor. Programa katılanlar, eğitimlerin sonunda sertifikalarını alıyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Mezitli ve Tarsus ilçelerinde açtığı Kadın ve Çocuk Bilim-Teknoloji Atölyeleri ile annelere ve çocuklara teknoloji eğitimi veriyor. Bu atölyelerde çocuklara robotik tasarım ve kodlama gibi konular öğretilirken, annelere ise 3 boyutlu tasarım, oyun geliştirme, photoshop gibi beceriler kazandırılıyor. Aldıkları eğitim sonunda annelere sertifika veriliyor. Programın eğitmenlerinden biri olan İpek Miroğlu, annelerin çocuklarıyla teknoloji uygulamalarını evde de yapabileceklerini vurguluyor. Programa katılan Gülseren Duyar, aldığı eğitimle çocuğuna rehberlik edebildiğini ve iletişimini güçlendirebildiğini belirtiyor. Programa katılan bir diğer kişi olan Tülin Hürriyetoğlu ise teknoloji çağında çocuklarla etkili iletişim kurabilme ve kuşak farkını azaltma amacıyla eğitime katıldığını ifade ediyor. Eğitim sürecinin eğlenceli ve faydalı olduğunu vurgulayan Hürriyetoğlu, bu kurslar sayesinde kaliteli zaman geçirdiklerini belirtiyor.

Elon Musk’ın insansı robotun tişört katlama anlarına dair paylaştığı görüntüler şaşırttı!

Sıradaki haber:

Elon Musk’ın insansı robotun tişört katlama anlarına dair paylaştığı görüntüler şaşırttı!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.