h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Son Dakika
  • Türkiye’nin ilk astronotu Alper Gazeravcı ve 3 astronotu taşıyan Dragon kapsülü, Uluslararası Uzay İstasyonu’na kenetlendi.

Türkiye’nin ilk astronotu Alper Gazeravcı ve 3 astronotu taşıyan Dragon kapsülü, Uluslararası Uzay İstasyonu’na kenetlendi.

Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gazeravcı, Uluslararası Uzay İstasyonu'na kenetlenen Dragon kapsülüyle birlikte 3 diğer astronotla birlikte göreve başladı.

Alper Gazeravcı, Türkiye’nin ilk astronotu olarak tarihe geçti ve Dragon kapsülü ile birlikte 3 astronot daha, Uluslararası Uzay İstasyonu’na başarılı bir şekilde ulaştı. Bu büyük olay, uzay alanındaki Türk başarısının bir simgesi haline geldi. Uzayda gerçekleşen bu tarihi buluşma, uluslararası toplumun dikkatini çekmeyi başardı. Detaylarıyla beraber bu heyecan verici olay, meraklıların ve uzay tutkunlarının ilgisini çekmeye devam ediyor.

Milli Eğitim Bakanı Kacır, Nasa Uzay Merkezi’ni ziyaret ettiğinde yaşanan olayları tamamen anlattı

Sıradaki haber:

Milli Eğitim Bakanı Kacır, Nasa Uzay Merkezi’ni ziyaret ettiğinde yaşanan olayları tamamen anlattı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.