h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Liberya bayraklı Peria isimli yakıt tankeri İstanbul Boğazı geçişi sırasında arızalandı. Boğaz çift yönlü trafiğe kapatıldı. Yakıt tankeri, Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü römorkörleri eşliğinde güvenli alana çekiliyor.

Liberya bayraklı Peria isimli yakıt tankeri İstanbul Boğazı geçişi sırasında arızalandı. Boğaz çift yönlü trafiğe kapatıldı. Yakıt tankeri, Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü römorkörleri eşliğinde güvenli alana çekiliyor.

Peria isimli bir yakıt tankeri, İstanbul Boğazı'nda geçerken arıza yaptı ve bu nedenle Boğaz trafiği çift yönlü olarak kapatıldı. Tanker, Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü'ne ait römorkörlerin eşliğinde güvenli bir alana çekiliyor.

Peria adlı bir yakıt tankeri, Liberya bayrağı altında İstanbul Boğazı’ndan geçerken mekanik arıza yaşadı. Güvenlik önlemi olarak Boğaz trafiği çift yönlü olarak durduruldu. Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü’ne ait römorkörler eşliğinde yakıt tankeri, kontrollü bir şekilde güvenli bir alana çekilmektedir.

Bilecik Valisinin Komik Paylaşımı Gündem Yarattı

Sıradaki haber:

Bilecik Valisinin Komik Paylaşımı Gündem Yarattı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.