h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Ekonomi
  • Yünsa, Galatasaray ile büyük bir sponsorluk anlaşmasına imza attı

Yünsa, Galatasaray ile büyük bir sponsorluk anlaşmasına imza attı

Yünsa, dünyada yünlü dokuma kumaş alanında önemli bir konumda olan bir şirket olarak Galatasaray Spor Kulübü ile sponsorluk anlaşması imzaladı. Anlaşma kapsamında Yünsa, 2023-2024 sezonunda Galatasaray Futbol Takımı formasının sağ kol sponsoru oldu. Yünsa Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Sürmegöz ve Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Aydın Özbek'in katılımıyla gerçekleşen imza töreninde heyecan ve motivasyon dolu konuşmalar yapıldı. İki tarafın da başarı ve liderlik hedeflerine vurgu yapıldı. Galatasaray Spor Kulübü'nün tarihindeki başarılar ve Yünsa'nın dünya lideri olma hedefi arasında paralellik kurularak, iş birliğinin önemi vurgulandı.

Yünsa, Galatasaray Spor Kulübü ile sponsorluk anlaşması imzaladı. Yünsa, dünyada lider konumda olan yünlü dokuma kumaş üreticisi olarak biliniyor. Ali Sami Yen Spor Kompleksi Rams Park’ta gerçekleşen imza törenine Yünsa Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Sürmegöz ve Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Aydın Özbek katıldı. Anlaşmanın bir sonucu olarak, Yünsa 2023-2024 sezonunda Galatasaray Futbol Takımı formasının sağ kol sponsoru oldu.

Yünsa Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Sürmegöz, Galatasaray Futbol Takımı’nın sponsorları arasında yer almanın gururunu dile getirdi. Konuşmasında, “Galatasaray ile tekstil sektörünün lideri olan Yünsa’nın sponsorluğunu sizlerle bir arada olmaktan dolayı mutluluk duyuyorum. Aynı zamanda eski bir Galatasaray kongre üyesi olarak da bu sponsorluğun gururunu yaşıyorum. Futbolun ülkemiz ve insanlarımız için ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Bu değerli sponsorlukla sporun birleştirici gücüne katkıda bulunmanın ayrıcalığını yaşıyoruz. Yünsa, yünlü dokuma kumaş sektöründe Avrupa’da tek çatı altında en büyük üretici olma hedefiyle ilerliyor. Dünya çapında ise ilk beşte yer alıyor. Galatasaray Futbol Takımı’nın hedefleri de şirketimizden farklı değil. UEFA Kupası’nı ülkemize getiren Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi kupasını da ülkemize getireceğine yürekten inanıyorum. Bu somut hedefler, iş dünyasında ve spor ve sanatta ülkemizi daha parlak bir geleceğe taşımak için önemli bir motivasyon kaynağıdır. Bu nedenle gelecek yıllarda iş birliğimizin devam etmesini arzuluyoruz” dedi.

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Aydın Özbek ise, Yünsa ile yapılan sponsorluk anlaşması için bir araya geldiklerini belirtti. Yünsa’nın bu sezon Galatasaray futbol takımının formalarının sağ kolunda yer alacağını söyledi. Özbek, Yünsa’nın liderlik konumunda olan bir tekstil firması olduğunu ve Galatasaray gibi her zaman liderlik yapan bir dünya markasıyla bu iş birliğinin önemli olduğunu düşündüğünü ifade etti. Aynı hayallere ve vizyona sahip markalarla zafer yolculuğunun devam edeceğini vurguladı. Özbek, imza töreni için Mustafa Sürmegöz ve Yünsa ekibine teşekkürlerini iletti.

Bakan Yardımcısı İnan: “Her bireyin geliri 40 bin dolarlık seviyelere yükseltilmeli”

Sıradaki haber:

Bakan Yardımcısı İnan: “Her bireyin geliri 40 bin dolarlık seviyelere yükseltilmeli”

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.