h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Ekonomi
  • Vali Ünlü AB projeleri hakkında bilgilendirildi: İşte detaylar

Vali Ünlü AB projeleri hakkında bilgilendirildi: İşte detaylar

Manisa Valisi Enver Ünlü, Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Bürosu’nu ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ziyarette Manisa'da gerçekleştirilen projeler ve desteklenen projeler hakkında brifing verildi. Ayrıca Avrupa Gönüllü Hizmeti kapsamında 10 gencin yurt dışına gönderildiği ve gençlerle sürekli bilgilendirme görüşmelerinin yapıldığı belirtildi. Vali Ünlü, Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Bürosu'nun başarılı projelerine destek vereceklerini ifade etti.

Manisa Valisi Enver Ünlü, Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Bürosu’na yaptığı kurum ziyaretinde çalışmalar hakkında bilgi aldı. Vali Ünlü’yü, Vali Yardımcısı Erhan Günay, Şehzadeler Kaymakamı Fatih Genel, Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Koordinatörü Ural Sevener ve kurum personeli karşıladı. Şehzadeler Kaymakamlığı Toplantı Salonunda yapılan ziyarette, Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Bürosu’nun çalışmaları ve yürütülen projeler hakkında Vali Ünlü’ye brifing verildi.

Ziyaret sırasında, Manisa’da 17 ilçe kaymakamlığına AB ve Proje Ofisleri aracılığıyla hizmet verildiği bilgisi paylaşıldı. Ayrıca 2020 yılı verilerine göre Manisa’da Erasmus +, IPA I ve II, Kırsal Kalkınma, Çevre OP gibi birçok projenin destek almaya hak kazandığı belirtildi.

Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Bürosu’nun GREEN URBANISATION; MANİSA-PINETO 2050 ve EDU-VERSE; VET Learners and VET Trainers Collaborate In Creating the Learning Verse projelerinin hâlihazırda devam ettiği ifade edildi. Ayrıca Avrupa Gönüllü Hizmeti kapsamında 10 gencin yurt dışına gönderildiği ve ilçe seminerleri, üniversite fakülteleri seminerleri ve gençlerle yapılan bilgilendirme görüşmelerinin sürdürüldüğü belirtildi.

Manisa’da Tarzan; Genç Çevreci Aktivistler, Manisa Sivil Havacılık Merkezi İle Genç Vecihi’ler Yetişiyor, Spil İstihdam Odaklı Sosyal Gelişim Projesi gibi farklı alanlarda birçok projeye destek verildiği vurgulandı. Ayrıca Vali Enver Ünlü, Manisa Otomotiv Öncellikli Nitelikli Eleman Hamlesi projesinin Sosyal Gelişimi Destekleme programı kapsamında Türkiye birincisi olduğunu belirtti.

Vali Ünlü, Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Bürosu’nun gençlere istihdam sağlaması, Manisa’nın gelişimi ve büyümesine katkıda bulunmasının yanı sıra birçok önemli projeye imza attığını ifade ederek, Valilik olarak bu projelere her zaman destek vereceklerini söyledi. Vali Ünlü, Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Bürosu Koordinatörü Ural Sevener ve personele çalışmalarından dolayı teşekkür ederek başarılar diledi.

AXA Sigorta, acentelerini geleceğe hazırlamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Sıradaki haber:

AXA Sigorta, acentelerini geleceğe hazırlamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.