h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Ekonomi
  • Samsun AB Bilgi Merkezi standı yoğun ilgi gördü

Samsun AB Bilgi Merkezi standı yoğun ilgi gördü

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası'na bağlı olan Samsun AB Bilgi Merkezi, Samsun Üniversitesi'nin ev sahipliğinde düzenlenen Orta Karadeniz Kariyer Fuarı'nda stant açtı. Fuarda büyük ilgi gören stant, üniversite öğrencilerinin yanı sıra diğer katılımcılar tarafından da ilgi gördü. Standta Avrupa Birliği projeleri hakkında bilgilendirme yapıldı. Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, fuara gösterilen ilgiden memnun olduklarını ve paydaşlarla iletişimi güçlendirmeyi amaçladıklarını belirtti.

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası’na bağlı olan Samsun AB Bilgi Merkezi, Samsun’da düzenlenen Orta Karadeniz Kariyer Fuarı’nda (OKAF’24) büyük ilgi gören bir stant açtı. 1997 yılından beri Samsun TSO çatısı altında faaliyet gösteren merkez, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi’nin koordinasyonunda gerçekleştirilen fuara katılarak ziyaretçilerle buluştu. Samsun AB Bilgi Merkezi standı, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası’nın da destekleriyle TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlendi. Üniversite öğrencileri ve diğer katılımcılar tarafından büyük ilgi gören stantta, Avrupa Birliği (AB), AB Türkiye Delegasyonu ve Samsun AB Bilgi Merkezi’nin yürüttüğü projeler hakkında bilgilendirme yapıldı.

Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, fuara katılımın oldukça memnuniyet verici olduğunu belirterek, Samsun AB Bilgi Merkezi’nin odalarının çatısı altında faaliyet gösteren bir birim olduğunu ve Türkiye’nin 19 merkezinden biri olduğunu ifade etti. Murzioğlu, merkezin halkın AB hakkında bilgi ihtiyacını karşılamak ve kamuoyuna objektif bilgiler sağlamak amacıyla konferanslar, seminerler, paneller, kültürel ve sosyal etkinlikler düzenlediğini söyledi. Ayrıca, Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu tarafından basılan yayınları da çeşitli etkinliklerde ve kamuoyunun talepleri doğrultusunda paylaştıklarını dile getirdi. Samsun AB Bilgi Merkezi olarak fuara katılarak projelerini tanıtmak ve paydaşlarla iletişim kurmak için bu fırsatı değerlendirdiklerini vurgulayan Murzioğlu, stantta yer alan görevlilerin firmalar ve kurumlarla görüşmeler gerçekleştirdiğini belirtti. Bu etkinliğin oldukça faydalı geçtiğini ve benzer çalışmalarının gelecekte de devam edeceğini sözlerine ekledi.

Büyükşehir EKDAĞ Tesisleri, 2023 yılında 848 bin ziyaretçi ağırladı.

Sıradaki haber:

Büyükşehir EKDAĞ Tesisleri, 2023 yılında 848 bin ziyaretçi ağırladı.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.