h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Ekonomi
  • Re-Pie Portföy Yönetiminden Üst Düzey Bir Atama

Re-Pie Portföy Yönetiminden Üst Düzey Bir Atama

Portföy yönetim şirketi Re-Pie Portföy, Pazarlama ve Kurumsal İletişimden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak Aslı Öztürk'ü atadı. Öztürk, şirketin büyüme yolculuğunda pazarlama ve iletişim stratejilerini yönetecek. Öztürk, daha önce İz İletişim'de Türkiye'nin önde gelen şirketlerine danışmanlık yapmaktaydı. Lisans eğitimini İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde tamamlayan Öztürk, iletişim kariyerine Habertürk gazetesinde başlamıştı.

Re-Pie Portföy, yeni Pazarlama ve Kurumsal İletişimden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı’nı atadı

Portföy yönetim şirketi Re-Pie Portföy, hızla büyüyen ekibiyle birlikte pazarlama ve iletişim stratejilerini artırmak için yeni bir isme başvurdu. Şirketin Pazarlama ve Kurumsal İletişimden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı pozisyonuna getirilen Aslı Öztürk, önemli bir rol üstlenecek.

Re-Pie Portföy, Aslı Öztürk’ü Pazarlama ve Kurumsal İletişimden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak atadığını duyurdu. Öztürk, şirketin büyüyen portföyünü ve bağlı ortaklık fonlarını etkili bir şekilde pazarlama ve iletişim süreçlerini yönetecek ve liderlik edecek.

Geçmiş deneyimleri dikkate alındığında, Aslı Öztürk’ün Türkiye’nin en güçlü iletişim ajanslarından biri olan İz İletişim’de 8 yıl boyunca birçok global ve yerel lider şirkete danışmanlık hizmeti verdiği görülüyor. Öztürk’ün liderlik ettiği markalar arasında Turkcell, Mercedes-Benz, PM, Qualcomm, bp, Castrol, Getir, Eczacıbaşı, Red Bull ve Vestel gibi ünlü markalar bulunuyor. Ayrıca, bu süre zarfında prestijli bir portföyün itibar yönetimi, pazarlama ve kurumsal iletişim stratejilerinin başarılı bir şekilde hayata geçirilmesi ve yönetimi de deneyimlerinin arasında yer alıyor.

İstanbul Bilgi Üniversitesi Medya ve İletişim Sistemleri Bölümü’nde lisans eğitimini tamamlayan Aslı Öztürk, gazetecilik eğitimi almak için Avrupa Madrid Üniversitesi’ne gitti ve Habertürk gazetesinde iletişim kariyerine başladı. Bu süre içinde özel haber muhabiri, editör ve köşe yazarı olarak çeşitli görevler üstlendi.

ATSO Başkanı Bahar: “Yakında peş peşe not artışları da gelecek”

Sıradaki haber:

ATSO Başkanı Bahar: “Yakında peş peşe not artışları da gelecek”

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.