h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) %
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Ekonomi
  • Pursaklar’da İş Verenlerle Yeni Yılın İlk Buluşması Gerçekleştirildi

Pursaklar’da İş Verenlerle Yeni Yılın İlk Buluşması Gerçekleştirildi

Pursaklar Belediyesi, iş arayanlara yardım etmek için 2023 ve 2024 yıllarında toplam 33 iş buluşması düzenledi. Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, yeni yılda da vatandaşlara iş imkanları sunmayı sürdürme kararı aldı. Pursaklar Belediyesi, bir fabrika için 400 personel alımı yapacak ve şu ana kadar 141 kişiden olumlu dönüş aldı. İş görüşmeleri sonucunda, işe alınacak kişilerin belirleneceği bildirildi.

Pursaklar Belediyesi, 2023 yılından bu yana iş arayan vatandaşlara yardımcı olmak amacıyla düzenlediği 33 iş buluşmasının ardından 2024 yılının ilk iş arayan-işveren buluşmasını organize etti. İstihdam Şefliği aracılığıyla ilçe halkına farklı iş imkanları sunan Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, yeni yılda da hemşehrilerine yeni iş fırsatları sağlamayı sürdürüyor.

Başkan Çetin, “Bizim en büyük motivasyonumuz, hemşehrilerimize farklı sektörlerde iş imkanları sağlayabilmek” diyerek 2024 yılında da yoğun bir çalışma temposuyla vatandaşlara yeni iş fırsatları sunacaklarını belirtti. Bugüne kadar gerçekleştirdikleri 52 iş arayan-işveren buluşmasına 2024 yılında da ara vermeden devam edeceklerini söyleyen Çetin, işletmelerle sürekli iletişim halinde olarak vatandaşlara yeni iş imkanları sunmaya devam edeceklerini ifade etti.

Pursaklar Belediyesi, Belediye Meclis Toplantı Salonunda 400 personel alımı yapacak olan bir fabrika için 534 kişiye başvuruda bulundu. Bu başvurulardan 141 kişi olumlu yanıt alırken, sosyal medya üzerinden gelen 54 kişiyle birlikte toplamda 86 kişiyle iş görüşmesi gerçekleştirildi. Görüşmelerin sonucunda, firma yetkililerinin değerlendirmelerinin ardından işe alınacak vatandaşlar belirlenecek.

Çocuklar Gelecekte Enerjiyi Şekillendiriyor: Enerjiye İlişkin Önemli Bir Adım

Sıradaki haber:

Çocuklar Gelecekte Enerjiyi Şekillendiriyor: Enerjiye İlişkin Önemli Bir Adım

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.