h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Ekonomi
  • Petrol Ofisi Grubu, zamandan ve enerjiden tasarruf sağlayan yeni uygulamasıyla dikkat çekiyor

Petrol Ofisi Grubu, zamandan ve enerjiden tasarruf sağlayan yeni uygulamasıyla dikkat çekiyor

Petrol Ofisi Grubu'nun AutoMatic Filo mobil uygulaması, sürücüleri vakit ve enerji kaybından kurtararak işlemlerini kolaylaştırıyor. Sürücüler, uygulama üzerinden arabalarına inmeden akaryakıt alımı yapabilir ve limit miktarlarını öğrenebilirler. Bu sayede operasyonel kolaylık sağlanırken, işletmeler de filolarının akaryakıt tüketimlerini kontrol edebilir. Petrol Ofisi Grubu'nun 35 bin aracın kullandığı sistem, büyük, orta ve küçük ölçekli işletmelere hizmet vermektedir. Sisteme üyelik ve araç ekipmanları ücretsiz olarak sağlanmaktadır. Kullanıcılar, nakit ödeme yerine kredi kartıyla ödeme yapabilirler ve çeşitli avantajlardan faydalanabilirler.

Petrol Ofisi Grubu, sürücülerin tüm işlemlerini gerçekleştirebilmelerini sağlayan AutoMatic Filo mobil uygulamasını tanıttı. Bu uygulama sayesinde sürücüler, akaryakıt alımlarıyla ilgili işlemleri hızlı bir şekilde gerçekleştirebiliyor ve istasyon görevlilerine sormadan kalan limitlerini kontrol edebiliyorlar. AutoMatic Filo’nun amacı vakit ve enerji kaybını önlemektir.

Petrol Ofisi, ticari filoların farklı ihtiyaçlarına yönelik çözüm alternatifleri sunan AutoMatic Filo uygulamasıyla sürücülerin vakit ve enerji kaybını önlemeyi hedeflemektedir. Bu uygulama, akaryakıt alımlarında operasyonel kolaylık sağlamaktadır. Sürücüler, plakalarını sisteme kaydettikten sonra sadece uygulamayı kullanarak araçlarında inmeden akaryakıt alabilirler.

Uygulamaya gelen bildirime sürücülerin onay vermesiyle akaryakıt alımı tamamlanır. Sürücüler, istasyon görevlilerine sormadan limit miktarlarını istedikleri anda öğrenebilirler. Ayrıca uygulama, geçmiş kullanımları da sürücülerin erişimine sunar.

Petrol Ofisi Grubu Filo Kıdemli Müdürü Tolga Süner yaptığı açıklamada, “Müşterilerimizin hayatını kolaylaştıracak çözümlerle var olan sistemlerimizi onların ihtiyaçlarına göre güncelliyoruz. Araç sürücüleri AutoMatic Filo uygulamamızı kullanarak tüm işlemlerini hızlı bir şekilde tamamlayabilirler ve kalan limit miktarlarını öğrenebilirler. Bu sistem sayesinde işletmeler de filolarının akaryakıt tüketimlerini kontrol altında tutabilirler. Şu anda 35 bin adet filonun kullandığı uygulamamız, tüm işletmelerin ihtiyaçlarına uygun olarak tasarlanmış ürün ve hizmetler sunmaktadır. 800 bin aracın bulunduğu sistemimizde günlük olarak 85 bin işlem gerçekleştirilmektedir” dedi.

Sisteme üyelik ve araçlara gerekli ekipmanları taktırmak ücretsizdir. Petrol Ofisi’nin AutoMatic Filo Yönetimi Sistemi’ne tüm işletmeler online başvuru yaparak ücretsiz bir şekilde üye olabilirler ve araçlarına gerekli ekipmanları ücretsiz olarak takabilirler. Bu uygulamayı kullanan tüm işletmeler, nerede olurlarsa olsunlar anlık yakıt tüketimi, filo gruplandırmaları ve limitlendirmeler gibi bilgilere kolayca erişebilirler. Ayrıca, nakit ödeme yöntemi olan Doğrudan Borçlandırma Sistemi uygulamada zorunlu olmadığı için ödemeler kredi kartıyla doğrudan yapılabilmektedir. Bu da firmalara ödeme ve tahsilat konusunda avantaj sağlamaktadır. Başvurudan sonra aynı gün kullanılabilen bu sistem sayesinde tüm işletmeler, Petrol Ofisi’nin 81 ildeki 2 binden fazla noktasında geçerli olan filolarına özel avantajlardan faydalanabilmektedirler.

KidZania İstanbul, Astronot Eğitim Merkezi’nde uzay tutkunu çocukları misafir ediyor.

Sıradaki haber:

KidZania İstanbul, Astronot Eğitim Merkezi’nde uzay tutkunu çocukları misafir ediyor.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.