h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Ekonomi
  • Patlayan lastik yüzünden otomobil bariyerlere çarptı!

Patlayan lastik yüzünden otomobil bariyerlere çarptı!

Düzce’de lastiği patlayan bir otomobil, bariyerlere çarparak savruldu. Meydana gelen kazada 4 kişi hafif sıyrıklarla atlattı. Kazada yaralananlar olay yerinde müdahale edildi ve yol tekrar açıldı.

Düzce’de lastiği patlayan bir otomobil bariyerlere çarparak savruldu. Kazada 4 kişi hafif sıyrıklarla kurtuldu.

Kaza, Anadolu Otoyolu Üçköprü mevkiinde meydana geldi. Kabul edilen bilgilere göre, İstanbul’dan Ankara’ya seyahat eden S.U. tarafından kullanılan 34 HK 4352 plakalı Fiat marka otomobilin lastiği Üçköprü mevkiinde patladı. Sürücü, otomobilin kontrolünü kaybederek önce refüje, ardından yan bariyerlere çarptı ve nihayetinde durabildi. Kazayı görenlerin Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarı üzerine sağlık ve polis ekipleri olay yerine yönlendirildi. Ekipler, araçta bulunan sürücü S.U. ve yolcular Ş.U., M.U. (7) ve A.U. (11) için olay yerinde hafif sıyrıklarla müdahalede bulundu. Araç kaldırıldıktan sonra, kazanın neden olduğu kontrollü yol verildi ve trafik normale döndü.

Çalışanlarınızın sağlığını tehlikeye atmamalısınız

Sıradaki haber:

Çalışanlarınızın sağlığını tehlikeye atmamalısınız

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.