h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Ekonomi
  • OSİAD’nın yeni başkanı Mehmet Atılgan oldu

OSİAD’nın yeni başkanı Mehmet Atılgan oldu

Antalya Organize Sanayi İş İnsanları Derneği'nin (OSİAD) 23'üncü Olağan Genel Kurulu'nda, Mehmet Atılgan oy birliğiyle başkan seçildi. Genel Kurulda, yeni yönetim kurulu üyeleri de göreve başladı. OSİAD'ın yeni başkanı Atılgan, birlik ve beraberlik vurgusu yaparak yeni dönemin hayırlı olmasını diledi. Ayrıca, Antalya OSB ve ATSO Başkanı Ali Bahar da yakın zamanda müjdeli bir haber vereceklerini belirtti. Genel Kurulda birçok sanayici ve iş insanı da yer aldı.

OSİAD Üyeleri Mehmet Atılgan’ı Oy Birliği ile Başkan Seçti

Antalya Organize Sanayi İş İnsanları Derneği (OSİAD), 23. Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirerek sanayici ve iş insanı Mehmet Atılgan’ı oy birliğiyle başkan seçti. Genel Kurul, Antalya Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü İdari Hizmet Binası’nda tek listenin yer aldığı bir ortamda yapıldı. OSİAD üyelerinin tamamının oyunu alan Mehmet Atılgan, OSİAD’ın yeni başkanı olarak göreve başladı. Gonca Demirci, Funda Çelik, Aysun İnal, Evren Akbağ, Burçin Ekici ve Bora Sinanoğlu da yeni yönetim kurulu üyeleri olarak göreve başladı.

Ali Eroğlu’nun divan başkanlığını yaptığı Genel Kurul, 2021, 2022 ve 2023 yıllarına ait Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu, Denetim Kurulu Raporu, Bilanço, Gelir ve Gider Raporlarının ibrasıyla başladı. Dernek üyeleri, iki maddeyi değiştirerek yeni yönetimin görev süresini 2 yıldan 3 yıla çıkardı ve dernek adını Antalya Organize Sanayi İş İnsanları Derneği olarak değiştirdi. Genel Kurul, Denetim Kurulu ve Haysiyet Divanı asil ve yedek üyelerinin seçimi ve Batı Akdeniz Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu’na delege seçimiyle sona erdi.

Mehmet Atılgan, OSİAD’ın Yeni Başkanı

Genel Kurulun açılış konuşmasını yapan önceki dönem başkanı Erdal Kılıç, görev süreleri boyunca pandemi ve deprem gibi büyük felaketler yaşandığını ve bu nedenle birçok etkinliği ve projeyi gerçekleştiremediklerini belirtti. Kılıç, bu olumsuzlukları gidermek için büyük bir özveriyle çalıştıklarını söyledi ve yeni başkan ve yönetimine başarı dileklerinde bulundu. Ardından söz alan Antalya OSB ve ATSO Başkanı Ali Bahar, yeni sanayi alanları oluşturmak ve hem Antalya OSB’yi hem de sanayi üretimini büyütmek için sonuç odaklı çalıştıklarını ve yakında Antalya’ya müjdeli bir haber vereceklerini duyurdu.

Birlik ve Beraberlik Vurgusu

OSİAD’ın yeni başkanı olarak seçilen Mehmet Atılgan ise “Böylesine birlik dolu bir günde sizlerle birlikte olmanın gururunu yaşıyorum ve hepinize bizlere gösterdiğiniz güven ve destek için teşekkür ederim. Yeni dönemin hepimiz için hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim” şeklinde konuştu. Genel Kurula, ATSO ve Antalya OSB Başkanı Ali Bahar’ın yanı sıra Korkuteli OSB Başkan Vekili Osman Bahçe, Genç Organize Sanayi Derneği Başkanı Nazlı Can Delibaş, ATSO Yönetim Kurulu Üyeleri Hakan Pakalın, Mustafa Yayla, Bölge Müdürü İlhan Metin, dernek üyeleri ve bölge sanayicileri de katıldı.

ArcelorMittal France, Getac’ın çözümlerini kullanmaya devam ettiğini açıkladı

Sıradaki haber:

ArcelorMittal France, Getac’ın çözümlerini kullanmaya devam ettiğini açıkladı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.