h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Ekonomi
  • Milyonlarca İstanbullu, kabanlara hücum ediyor

Milyonlarca İstanbullu, kabanlara hücum ediyor

İstanbul'un ünlü alışveriş merkezi İstinye Park'ta sosyal medyada konuşulan bir markanın 1 milyon 321 bin 920 TL değerindeki kabanı satıldı. Mağazada müşteriler, lüks ürünlerle karşılanırken, söz konusu kabanın tükendiği ve 3 adetinin sipariş üzerine geldiği öğrenildi. Bu olay sosyal medyada da büyük ilgi gördü.

Turk sosyal medyasinda paylasilan 1 milyon 321 bin 920 TL’lik kaban satildi.

Turk sosyal medyasinda cok konusulan unlu bir markanin 1.3 milyon TL’lik kabanlari satildi. Istanbul’un unlu alisveris merkezi Istinye Park’ta satilan Italyan markanin Vikunya yunlu kabanlari reyonda kalmadi. Alisveris merkezinde luks markalari barindiran bolgede, mağazalarin milyonluk urunlerinin Istanbul’da yogun talep gordugu gozlendi. Ayrica luks magazanin musterilerini karsilamak icin alisilmisin disindaki uygulamalari dikkat cekti. Musteriler mağaza girisinde ikramlarla karsilandı.

Araba fiyatina luks giyim esyalarinin satildigi magazada sosyal medyada cok konusulan kabanin tukendigi goruldu. Magaza yetkilisi urunun sosyal medyada paylasilmasinin ardindan ellerinde kalmadigini soyledi. Siparis uzerine 3 adet gelen kabanlarin tamamının satildigi ogrenildi. Guncel kurlarla hesaplandiginda kaban yaklasik 45 bin dolara satildi.

TOBB Gaziantep KGK, geleceğe güçlü adımlarla ilerleyen üreten kadınları destekliyor

Sıradaki haber:

TOBB Gaziantep KGK, geleceğe güçlü adımlarla ilerleyen üreten kadınları destekliyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.