h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Ekonomi
  • Manisa’ya 356 araç kapasiteli yeni bir otopark projesi geliyor

Manisa’ya 356 araç kapasiteli yeni bir otopark projesi geliyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi, şehir merkezindeki otopark sorununu çözmek amacıyla 356 araçlık yeni bir otopark projesine imza attı. Malta Katlı Otopark adı verilen proje, 10 bin 168 metrekarelik alana bodrum katı, zemin katı, 4 kat ve çatı katı olmak üzere inşa edilecek. İmzalanan sözleşme ile birlikte proje en kısa sürede tamamlanarak hizmete sunulacak. Bu yeni otopark projesiyle birlikte bölgedeki otopark ihtiyacının bir kısmı karşılanmış olacak. Manisa Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların taleplerini dikkate alarak hizmetlerine devam ediyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların otopark ihtiyacını karşılamak için yeni bir projenin hazırlıklarına başladı. Çakra Parkı yakınında inşa edilecek olan Malta Katlı Otopark projesi kapsamında, bodrum katı, zemin katı, 4 katlı bölüm ve çatı katı olmak üzere toplamda 10 bin 168 metrekarelik bir alan tahsis edildi. Bu projeyle birlikte bölgedeki otopark eksikliği azaltılarak, 356 araç ve 39 motosiklete hizmet verilebilecek bir otopark inşa edilmiş olacak.

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre, proje için gereken sözleşme imzalanmış durumda. Fen İşleri Dairesi Başkanı Uğur Topkaya, projeyle ilgili olarak yapılan çalışmaların Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün direktifleriyle başlatıldığını belirtti. Topkaya, “Vatandaşlarımızın otopark ihtiyacını karşılamak amacıyla, 10 bin 168 metrekarelik bir alana sahip olan proje hazırlandı. 356 araçlık otopark ve 39 motosikletlik alanı kapsayan projenin sözleşmesini imzaladık. Yüklenici firmaya yer teslimi yapılarak, projenin en kısa sürede tamamlanması hedefleniyor. Vatandaşlarımıza hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

Ticari taksi duraklarının işletimi için büyükşehir belediyesi ihale düzenliyor

Sıradaki haber:

Ticari taksi duraklarının işletimi için büyükşehir belediyesi ihale düzenliyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.