h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Ekonomi
  • Kuşadası Belediye Başkanı Günel: “Kuşadası’nın geleceği için daha hızlı hareket edeceğiz”

Kuşadası Belediye Başkanı Günel: “Kuşadası’nın geleceği için daha hızlı hareket edeceğiz”

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Kuşadası Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nı ziyaret etti. Toplantıda Başkan Günel, Kuşadası'nda gerçekleştirdikleri yatırımlar hakkında bilgi verdi ve önümüzdeki dönemde daha fazla yatırım yapacaklarını söyledi. Başkan Günel ayrıca, yeni bir Kültür Merkezi inşa edeceklerini ve sosyal belediyecilik alanında çalışmalarını artıracaklarını belirtti. KESO Başkanı Ahmet Çalım ise Başkan Günel'e teşekkür etti.

(60 kelime)
Başkan Günel, Kuşadası esnafını ziyaret etti, yatırımları hakkında bilgi verdi ve gelecek dönemde daha fazla yatırım yapacaklarına dikkat çekti. Ayrıca yeni bir Kültür Merkezi inşa edeceklerini ve sosyal belediyecilik alanında çalışmalarını artıracaklarını söyledi. KESO Başkanı Ahmet Çalım ise Başkan Günel'e teşekkür etti.

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Kuşadası Esnaf ve Sanatkarlar Odası’na (KESO) ziyaret gerçekleştirerek, Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çalım ve üyelerle buluştu. Toplantıda Başkan Ömer Günel, Kuşadası’nda gerçekleştirdikleri alt ve üstyapı yatırımları hakkında bilgi verdi ve “Gelecek dönemde Kuşadası’nda daha da başarılı olacağız” dedi.

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, kentteki sivil toplum kuruluşları ve meslek odalarını ziyaretlerine devam ediyor. Son olarak KESO Başkanı Ahmet Çalım ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Başkan Ömer Günel, toplantıda Aydın Büyükşehir Belediyesi ve diğer ilgili kurumlarla uyumlu çalışmalar, yatırımlar ve gerçekleştirilecek projeler hakkında bilgi paylaştı. Ayrıca esnafların sorunlarını ve önerilerini de dinledi.

Ömer Günel, “Bütçeyi 6 kat artırdık” şeklinde konuşarak, görev süreleri boyunca Kuşadası Belediyesi’ni mali açıdan disipline soktuklarını ve bütçeyi 6 kat artırdıklarını ifade etti. Gereksiz masrafları ortadan kaldırdıklarını ve tüm kaynakları halka hizmet için kullandıklarını belirten Günel, ekiplerinin tüm kurumlarla uyum içinde çalıştığını ve bu sayede söz verdiklerinin üç katını gerçekleştirdiklerini vurguladı.

Gelecek görev döneminde Kuşadası’nda hizmet ve yatırım alanlarında çıtayı daha da yükselteceklerini söyleyen Başkan Günel, “Kent Meydanı ve Kuşadası Yaşam, Kültür ve Spor Merkezi’nin yanı sıra otogarda belediye iş merkezi ve Boyalık mevkiinde 12 bin metrekarelik yeni bir kültür merkezi daha inşa edeceğiz” dedi.

Sosyal belediyecilik alanında yapacakları çalışmaları da artıracaklarının altını çizen Ömer Günel, Adalıkart uygulamasını başlatacaklarını ve ihtiyaç sahibi kişilere belediye tesislerinde indirim sağlayacaklarını belirtti. Ayrıca öğrencilere süt dağıtımı ve beslenme çantası projelerinin yanı sıra “Kantinkart” projesini hayata geçireceklerini ifade etti. Bu projeyle öğrencilerin ücretsiz olarak gıda ve benzeri ürünleri kantinlerden alabileceğini söyledi.

KESO Başkanı Ahmet Çalım ise, Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’e yaptığı yatırımlar ve hizmetler için teşekkür ederek, seçim çalışmalarında başarılar diledi.

Sadece kadınların çalıştığı bir tekstil atölyesi

Sıradaki haber:

Sadece kadınların çalıştığı bir tekstil atölyesi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.