h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Ekonomi
  • Konya Ticaret Odası heyeti Benin’de Ekonomi, Ticaret ve Yatırım Forumu’na katıldı.

Konya Ticaret Odası heyeti Benin’de Ekonomi, Ticaret ve Yatırım Forumu’na katıldı.

Konya Ticaret Odası (KTO) Heyeti, Benin’de düzenlenen Ekonomi, Ticaret ve Yatırım Forumu’na katıldı. KTO Başkanı Selçuk Öztürk, forumda yaptığı konuşmada Konya ve Benin arasındaki ikili ilişkilerin gelişmesinden memnuniyet duyduklarını ifade etti. Türkiye’nin Cotonou Büyükelçisi Mesut Koç ise Türkiye ve Benin arasında ticari ilişkilerin potansiyelini anlattı. KTO heyetinde, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Fahrettin Doğru, Lütfi Can Başaran, KTO Karatay Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkan Yardımcısı Ramazan Biberci ve Ömer Atiker Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Atiker de yer aldı. KTO Başkanı Selçuk Öztürk, Benin Ticaret ve Sanayi Odası üyelerini Konya ile işbirliğine davet etti.

Konya Ticaret Odası (KTO) üyeleri, Benin’de düzenlenen Ekonomi, Ticaret ve Yatırım Forumu’na katıldı. Forum, Benin Ticaret ve Sanayi Odası tarafından ev sahipliği yapıldı. KTO Başkanı Selçuk Öztürk, forumda yaptığı konuşmada Konya ve Benin arasındaki ikili ilişkilerin gelişmesinden memnuniyet duyduğunu belirtti. Türkiye’nin Cotonou Büyükelçisi Mesut Koç da ticari ilişkilerin potansiyeli hakkında bilgi verdi. KTO heyetinde, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Fahrettin Doğru ve Lütfi Can Başaran, KTO Karatay Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkan Yardımcısı Ramazan Biberci ve Ömer Atiker Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Atiker de yer aldı. Forumda, Konya ve Benin arasındaki işbirliğinin geliştiği vurgulandı ve Konya’nın ekonomisi ve sektörleri hakkında bilgi verildi. Benin Ticaret Odası Başkanı Arnauld Akakpo ise açılış konuşmasını gerçekleştirdi ve Benin iş dünyasının Konya ile işbirliğine davet edildi.

Manisa’ya 356 araç kapasiteli yeni bir otopark projesi geliyor

Sıradaki haber:

Manisa’ya 356 araç kapasiteli yeni bir otopark projesi geliyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.