h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Ekonomi
  • Kırsal mahalle öğrencilerine giysi yardım

Kırsal mahalle öğrencilerine giysi yardım

Hayata Anlam Katanlar Derneği, Samsun Vezirköprü ilçesinde bulunan Mahmatlı İlkokulu öğrencilerine giysi yardımında bulundu. Dernek Başkanı Murat Değirmenci, "Köy Çocukları Hayata Projesi" kapsamında yürütülen bu çalışmanın amacının eşit eğitim fırsatları sunmak olduğunu belirtti. Dernek, Samsun ve dünyanın dört bir yanındaki ihtiyaç sahibi çocukların yaşamına dokunma misyonuyla çalışmalarını sürdürmektedir. Bu yardım etkinliğiyle birlikte dernek, umut da götürmeyi hedeflemektedir. Dernek Başkanı ayrıca, eğitim ve insani yardım projelerinin sadece köy okullarıyla sınırlı olmadığını, tüm ilçelerde ve altı farklı ülkede gerçekleştirildiğini ifade etti.

Hayata Anlam Katanlar Derneği, Samsun’un Vezirköprü ilçesinde bulunan Mahmatlı İlkokulu’nda eğitim gören öğrencilere giysi yardımı yaptı. “Köy Çocukları Hayata Projesi” kapsamında gerçekleştirilen bu çalışma ile Dernek Başkanı Murat Değirmenci, öğrencilere eşit eğitim fırsatları sunma hedeflerini devam ettiklerini belirtti. Dernek Başkanı Değirmenci, “Samsun’un kırsal mahallelerinde, şehirlerinde ve dünyanın dört bir yanındaki ihtiyaç sahibi yerleşim birimlerindeki çocuklarımızın hayatlarına dokunmaya devam ediyoruz. Bugün Mahmatlı İlkokulu’ndaki çocuklarımıza sadece giysi değil, umut da götürüyoruz. Gelecekte bu çalışmalarımızı hızlandırarak daha fazla çocuğa ulaşmayı hedefliyoruz” şeklinde açıklamalarda bulundu. Hayata Anlam Katanlar Derneği, Samsun merkezli olarak faaliyet göstermekle birlikte sadece köy okullarıyla sınırlı kalmayarak tüm ilçelerde ve 6 farklı ülkede insani yardım projelerine imza atıyor. Dernek Başkanı Değirmenci, “Eğitim, özel ihtiyaç sahibi koruma faaliyetleri ve sosyal projelerimiz, toplumun her kesimine yardım eli uzatmamızın sadece birkaç örneğidir” şeklinde konuştu.

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası KOBİ Konseyi, strateji arama çalıştayını başarıyla tamamladı.

Sıradaki haber:

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası KOBİ Konseyi, strateji arama çalıştayını başarıyla tamamladı.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.