h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Ekonomi
  • İSTİKBAL Odaklı İTT Başkanı Avdagiç, Türkiye’nin İlk Astronot Projesi Hakkında Konuştu

İSTİKBAL Odaklı İTT Başkanı Avdagiç, Türkiye’nin İlk Astronot Projesi Hakkında Konuştu

İstanbul Ticaret Odası Başkanı Şekib Avdagiç, Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı'nın başarılı bir şekilde fırlatılan uzay aracıyla ilgili açıklama yaptı. Avdagiç, Gezeravcı'nın Uluslararası Uzay İstasyonu misyonunun gençlere ve girişimcilere uzay teknolojilerinde yeni bir ufuk açtığını söyledi. Ayrıca, bu misyonun kendi roketi ve uzay sanayisinin gelişimi için bir dönüm noktası olduğunu vurguladı. Başarılarının devamını diledi.

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç, Türkiye’nin ilk astronotu Alper Gezeravcı’nın Uluslararası Uzay İstasyonu misyonunun başarılı bir şekilde fırlatılmasıyla ilgili bir açıklama yaptı. Avdagiç, bu misyonun gençlere ve girişimcilere uzay teknolojilerinde yeni bir vizyon sunarak kendi roketimizin ve uzay sanayimizin gelişimi için bir dönüm noktası olduğunu belirtti. Başkan, Gezeravcı’ya başarılar diledi.

Antalya, 2023 yılında yabancılara konut satışında birinci sırada yer aldı.

Sıradaki haber:

Antalya, 2023 yılında yabancılara konut satışında birinci sırada yer aldı.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.