h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Ekonomi
  • Gaziantep Sanayi Odası’nda Enflasyon Muhasebesiyle İlgili Bilgilendirme Yapıldı

Gaziantep Sanayi Odası’nda Enflasyon Muhasebesiyle İlgili Bilgilendirme Yapıldı

Gaziantep Sanayi Odası, Gelir İdaresi Başkanlığı, Gaziantep Yeminli Mali Müşavirler Odası, Gaziantep Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası, Nizip Ticaret Odası ve Nizip Ticaret Borsası iş birliğiyle "Enflasyon Muhasebesi ve Sanayi İşletmelerine Etkisi" konulu bir toplantı düzenlendi. Toplantıda enflasyon muhasebesinin işletmelerin finansal durumunu belirleme önemi vurgulandı. Gelir İdaresi Başkanlığı Grup Başkanı Emre Güler, enflasyon müessesesinin vergi mevzuatındaki yeri ve enflasyon düzeltmesi gibi konular hakkında bilgi verdi. Toplantıda ayrıca Gaziantep Vergi Dairesi Başkanı Mehmet Tarık Törer ve Gaziantep Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Hakan Özseven de konuşmalar yaptı.

Gaziantep Sanayi Odası ev sahipliğinde gerçekleştirilen bir toplantıda, “Enflasyon Muhasebesi ve Sanayi İşletmelerine Etkisi” konusu ele alındı. Gaziantep Sanayi Odası, Gelir İdaresi Başkanlığı, Gaziantep Yeminli Mali Müşavirler Odası, Gaziantep Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası, Nizip Ticaret Odası ve Nizip Ticaret Borsası’nın iş birliğiyle düzenlenen toplantı, sanayicilerin ve kurum yetkililerinin katılımıyla gerçekleşti. Toplantıda, enflasyon muhasebesinin işletmelerin finansal durumlarını belirlemeleri açısından önemine vurgu yapıldı ve vergileme üzerindeki etkileri ele alındı. Gaziantep Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, enflasyon muhasebesinin işletmelerin finansal tablolarını arındırmaları ve vergileme üzerindeki olumsuz etkileri ortadan kaldırmaları için gerekliliğine dikkat çekti. Gelir İdaresi Başkanlığı Grup Başkanı Emre Güler ise sunumunda enflasyon müessesesinin vergi mevzuatındaki yerini ve enflasyon düzeltmesi, maliyeti ve esasları hakkında bilgiler verdi. Toplantı, soru-cevap bölümünden sonra sona erdi.

Ankara’da Geleceğin Meslekleri Tartışıldı

Sıradaki haber:

Ankara’da Geleceğin Meslekleri Tartışıldı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.