h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Ekonomi
  • GAİB, e-ticaret ve e-ihracat alanında eğitim konferansı düzenliyor

GAİB, e-ticaret ve e-ihracat alanında eğitim konferansı düzenliyor

Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri, WORLDEF iş birliğiyle e-ticaret ve e-ihracata yönelik bir konferans düzenledi. Konferans, GAİB hizmet binasında gerçekleşti ve GAİB Koordinatör Başkanı Ahmet Fikret Kileci ve WORLDEF E-Ticaret Vakfı Genel Sekreteri Sedat Ateş'in açılış konuşmalarıyla başladı. Konferansa sektör temsilcileri de katıldı ve e-ihracat konusunda devlet desteklerine ilişkin sunumlar yapıldı. Etkinlik, Gaziantep'i e-ticaret serüvenine katkı sağlaması ve diğer Anadolu illerinde benzer faaliyetlerin devam etmesi açısından önemli bir başlangıç olarak değerlendirildi.

Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri, e-ticaret ve e-ihracat konularında eğitim konferansı düzenledi. Konferansa WORLDEF iş birliğiyle gerçekleştirildi ve GAİB hizmet binasında ücretsiz olarak gerçekleşti. Konferansın açılış konuşmalarını GAİB Koordinatör Başkanı Ahmet Fikret Kileci ve WORLDEF e-ticaret Vakfı Genel Sekreteri Sedat Ateş yaptı. Konuşmalarında, GAİB’in e-ticaret uzmanlık eğitimi ve webinarlarla birlikte ihracatçıların güçlenmesine yönelik çalışmalarını vurgulayan Kileci, pandemi döneminde e-ticaret ve e-ihracatın öneminin arttığını belirtti. Ateş ise e-ticaretin ve e-ihracatın önemine vurgu yaparak, konferansın katılımcılara büyük katkı sağlayacağını dile getirdi. Etkinliğe 300’ün üzerinde sektör temsilcisinin katıldığı ve birçok konuşmacının sunum yaptığı belirtildi. Programda ayrıca Ticaret Bakanlığı ve Türkiye İhracatçılar Meclisi E-İhracat Sekreteryası yetkilileri de devlet destekleri hakkında bilgi verdi. Etkinlik, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Sosyal Güvenlik Uzmanı Karakaş, Torba Yasa’da Bulunan Değişiklikleri Deşifre Etti

Sıradaki haber:

Sosyal Güvenlik Uzmanı Karakaş, Torba Yasa’da Bulunan Değişiklikleri Deşifre Etti

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.