h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Ekonomi
  • “Erzurum Çalıştayı ve Ortak Akıl Platformu” hazırlıkları sürüyor

“Erzurum Çalıştayı ve Ortak Akıl Platformu” hazırlıkları sürüyor

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) tarafından düzenlenen 3. Erzurum Çalıştayı ve Ortak Akıl Platformu için hazırlıklar başladı. Komisyon üyeleri tarafından yapılan toplantıda, sektörel başlıklarda paydaş toplantılarının düzenleneceği ve sektörel sorunların çözüm önerilerinin birleştirileceği kararlaştırıldı. Çalıştay sonunda elde edilecek veriler, geniş katılımlı Ortak Akıl Platformu'nda kamuoyuyla paylaşılacak.

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO), ‘Erzurum Çalıştayı ve Ortak Akıl Platformu’ adı altında gerçekleştirilen etkinliğin üçüncüsü için hazırlıklara başladı. ‘3. Erzurum Çalıştayı ve Ortak Akıl Platformu Hazırlık Komisyonu’nun ilk toplantısı, Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Saim Özakalın, Meclis Başkanı Gökhan Yılmaz ve komisyon üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Yönetim Kurulu Salonu’nda Meclis Başkanı Gökhan Yılmaz başkanlığında düzenlenen toplantıda, farklı sektörlerde yapılacak paydaş toplantılarında ilgili kurum ve kuruluşlardan alınacak veriler ile özel sektör temsilcilerinin sektörel sorun ve çözüm önerileri birleştirilmesi kararlaştırıldı. Çalıştay toplantılarının sonunda elde edilecek veriler, geniş katılımlı ‘Ortak Akıl Platformu’nda kamuoyuyla paylaşılacak.

TÜİOSB temel altyapı ihalesi sonuçlandı: İşte Detaylar

Sıradaki haber:

TÜİOSB temel altyapı ihalesi sonuçlandı: İşte Detaylar

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.