h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Ekonomi
  • Elektrik Tüketim Bilgi Sistemi’nde yönetim bir araya geldi

Elektrik Tüketim Bilgi Sistemi’nde yönetim bir araya geldi

Erzurum Ticaret Borsası (ETB), 2024 yılının Ocak ayı Meclis toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya ETB Meclis Başkanı Yavuz Güney, Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Oral ve Meclis üyeleri katıldı. Haftalık Yönetim Kurulu Toplantısı ise Hakan Oral ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından yapıldı. TOBB Erzurum İli Akademik Danışmanı Doç. Dr. Hakan Eygü, Erzurum'un sosyo-ekonomik göstergeleri ve mevcut teşvik sistemine dair hazırladığı istatistik raporlarını Meclis üyeleriyle paylaştı. (60 kelime)

Erzurum Ticaret Borsası (ETB), yılın ilk Meclis toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya, Meclis Başkanı Yavuz Güney, Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Oral ve diğer Meclis üyeleri katıldı. Ayrıca, Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Oral ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından haftalık Yönetim Kurulu Toplantısı düzenlendi. TOBB Erzurum İli Akademik Danışmanı Doç. Dr. Hakan Eygü, Erzurum İli’nin sosyo-ekonomik göstergeleri ve mevcut teşvik sistemi hakkındaki istatistiksel raporlarını Meclis üyeleriyle paylaştı.

Heimtextil’den umut dolu dönen Denizli’li sanayiciler

Sıradaki haber:

Heimtextil’den umut dolu dönen Denizli’li sanayiciler

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.