h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Ekonomi
  • Büyükşehir Belediyesi, Korkutelili üreticilere destek sağlamaya devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi, Korkutelili üreticilere destek sağlamaya devam ediyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Korkuteli'deki tarımsal ve hayvan üreticilere destek olmaya devam ediyor. Antep fıstığı ve alternatif ürünler için fide dağıtımı gerçekleştirilirken, hayvan üreticilerine ise süt soğutma tankı hibesi yapıldı. Üreticiler, bu destekler için Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür etti.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, üreticileri desteklemeye devam ediyor. Büyükşehir ekipleri, tarımsal ve hayvansal üreticilerin yanında olmak amacıyla Korkuteli’deki üreticilere desteklerini sağladı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, Korkuteli ilçesinde Antep fıstığı fidelerinin dağıtımını gerçekleştirdi. Toplamda 140 çiftçiye 1540 adet Antep fıstığı fidesi dağıtıldı. Ayrıca Korkuteli’de alternatif ürün yetiştiriciliğini teşvik etmek amacıyla üreticilere 3125 adet aronya fidanı, 1830 adet böğürtlen fidanı ve 1315 adet ahududu fidanı hibesi verildi. Çiftçiler, fide desteğinden memnuniyetlerini dile getirerek Başkan Muhittin Böcek’e teşekkür etti.

Süt tankı desteği de sağlandı. Antalya Büyükşehir Belediyesi, hayvansal üreticileri de yalnız bırakmadı. Büyükşehir ekipleri, sütün sağımından sonra soğuk zincirin sağlanması amacıyla Korkuteli’nin Mamatlar Mahallesi Süt Üreticileri Kooperatifi’ne süt soğutma tankı hibe etti. Mahalle Muhtarı Süleyman Taşkan, süt tankı desteği için Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ederek, “Süt tankına çok ihtiyacımız vardı. Büyükşehir Belediyesi sayesinde Türkiye’nin en kaliteli soğutma tankına sahip olduk. Her sabah erken saatlerde buraya gelip sütlerimizi teslim ediyoruz. Son sistem süt soğutma tankını bizlere kazandırdıkları için Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Denizli’de ekmek fiyatları 8 TL seviyelerine yükseldi

Sıradaki haber:

Denizli’de ekmek fiyatları 8 TL seviyelerine yükseldi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.