h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Ekonomi
  • Bursa Valisi Demirtaş, sanayicilerle bir araya geldiği toplantıda görüş alışverişinde bulundu

Bursa Valisi Demirtaş, sanayicilerle bir araya geldiği toplantıda görüş alışverişinde bulundu

Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, Bursa Deri İhtisas ve Karma Organize Sanayi Bölgesi'nde incelemelerde bulundu. Bölge, 150'den fazla işletmenin faaliyet gösterdiği, 3 binden fazla kişiye istihdam sağlayan ve 100 milyon doların üzerinde dış ticaret hacmi olan bir bölge olarak ön plana çıkıyor. Demirtaş, sanayicilerle bir araya gelerek bölgedeki gelişmeleri değerlendirdi. İncelemeler sırasında Ayaz Kauçuk'u da ziyaret etti. Ayaz Kauçuk, otomotiv sektörü başta olmak üzere farklı alanlarda yüksek kalitede kauçuk ve plastik parçalar üretiyor ve 100'den fazla ülkeye ihracat yapıyor.

Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, Bursa Deri İhtisas ve Karma Organize Sanayi Bölgesi’nde yapılan incelemelerde, faaliyet gösteren 150’den fazla işletme ve 3 binden fazla çalışana istihdam sağlayan bir bölge olduğunu belirtti. Aynı zamanda, 100 milyon dolarlık dış ticaret hacmiyle de dikkat çeken bu bölgedeki incelemelerde Vali Demirtaş’a Nilüfer İlçe Kaymakamı Murat Süzen, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Erdal Aktaş ve Bursa Deri İhtisas ve Karma Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Murat Çağlar da eşlik etti. İncelemeler sırasında Vali Demirtaş, bölgedeki Ayaz Kauçuk firmasını ziyaret etti.

Ayaz Kauçuk Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Özdoğan, 1970 yılında kauçuk ve plastik parça üretimi hedefiyle kurulan firmalarının bugün, tarım, hayvancılık ve otomotiv sektörlerine hizmet veren otomotiv endüstrisinin ihtiyaçlarına uygun şekilde çalıştığını belirtti. Ayrıca, 100’den fazla ülkeye ihracat gerçekleştiren Ayaz Kauçuk’un Türkiye’nin istihdam, üretim ve ihracat hedeflerine sadık olarak çalışmalarına devam edeceğini vurguladı.

Samsun’da içme suyuna %15 indirim yapıldı

Sıradaki haber:

Samsun’da içme suyuna %15 indirim yapıldı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.