h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Ekonomi
  • Başkan Çandır: “Ortak fikirlerle birlikte çalışıyoruz

Başkan Çandır: “Ortak fikirlerle birlikte çalışıyoruz

Antalya Ticaret Borsası (ATB) Müşterek Komite Toplantısı, ATB Başkanı Ali Çandır, Meclis Başkanı Erdoğan Ekinci ve 7 meslek komitesi üyesinin katılımıyla gerçekleştirildi. Ali Çandır, toplantıda yaptığı konuşmada birlikte hareket etme kültürünü geliştirmenin önemine vurgu yaparak, sektör ve ülke için daha fazla çalışacaklarını belirtti. ATB yönetimi olarak hizmet odaklı çalıştıklarını ve kişisel çıkarlar peşinde koşmadıklarını ifade eden Çandır, önümüzdeki dönemde ekonomik faaliyetlerin yanı sıra Antalya'nın gelişimine katkı sağlamak için ortak akılla çalışacaklarını vurguladı. Komite üyeleri, sektörleriyle ilgili değerlendirmelerde bulunarak kurumsal beklenti ve önerilerini dile getirdi.

Antalya Ticaret Borsası (ATB) Müşterek Komite Toplantısı, ATB Başkanı Ali Çandır, Meclis Başkanı Erdoğan Ekinci ve 7 meslek komitesi üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi. ATB Müşterek Komite Toplantısı’nda, birlikte hareket etme kültürünü geliştirme ilkesiyle hareket ettiklerini belirten Başkan Çandır, sektör, kent ve ülke için daha fazla çalışıp, üreteceklerini ifade etti.

Antalya Ticaret Borsası (ATB), Müşterek Komite Toplantısı düzenledi. ATB Başkanı Ali Çandır, toplantıda yaptığı konuşmada, göreve başladığından beri birlikte hareket etme kültürünü geliştirme ilkesiyle hareket ettiğini ve bu yaklaşımın görev süresi boyunca devam edeceğini söyledi. Değerli arkadaşlarıyla birlikte çalışmanın, ekip anlayışlarına güç kattığına inandığını belirten Çandır, sektör, kent ve ülke için daha fazla çalışacaklarını vurguladı.

ATB yönetimi olarak hizmet odaklı çalıştıklarını ifade eden Ali Çandır, hiç kimsenin gölgesine girmediğini ve kimseye de gölge etmediklerini söyledi. Üyelerin sorunları ve hakları için sektörün ve kentin geleceğini gözettiklerini belirten Çandır, kişisel çıkar ya da gelecek peşinde koşmadan aynı sorumlulukla çalışacaklarını dile getirdi. Çalışmalarıyla rol model olduklarını belirten Çandır, Antalya Ticaret Borsası’nın kentin, bölgenin ve ülkenin en önemli kurumlarından biri olduğunu her fırsatta gösterdiklerini söyledi.

Gelecek dönemde, ekonomik faaliyetlerin yanı sıra Antalya’nın gelişimine katkı sağlamak için ortak akılla çalışacaklarını vurgulayan Başkan Çandır, Antalya ve Türkiye tarımına ve ekonomisine birlikte katkıda bulunmaları gerektiğini ifade etti. Meslek komitelerinin borsanın temel dayanak noktalarından olduğunu belirten Çandır, sektörel konuların komite toplantılarında ele alındığını ve bu durumun kendilerine güç kattığını söyledi. Komitelerde alınan kararların ilgili kurum ve kuruluşlarla paylaşıldığını ve takip edildiğini belirten Çandır, gelecekte alınacak kararları titizlikle takip edeceklerini ve çözüm için faaliyetlerini kesintisiz sürdüreceklerini dile getirdi.

ATB Meclis Başkanı Erdoğan Ekinci, 7 farklı meslek komitesinden üyelerle birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederken, üyelerin görüş ve önerilerinin kendileri için önemli olduğunu belirtti. Meclis gündemine gelen konuların basın aracılığıyla kamuoyunda yer aldığını vurgulayan Ekinci, borsanın etki alanına dikkat çekti.

ATB Genel Sekreteri Tolgahan Alavant, borsa mevzuatıyla ilgili bilgiler verirken, borsanın kurumsal yapısı, ortaklıkları, kalite ve akreditasyon belgeli hizmetlerini anlattı. ATB Ar-Ge Sorumlusu Çetin Salman, komitelerin çalışmalarıyla ilgili bilgilendirme yaptı. Toplantıda komite üyeleri, sektörleriyle ilgili değerlendirmelerde bulunarak, kurumsal beklenti ve önerilerini dile getirdi. Ayrıca toplantıda, komite üyelerine yönelik ekonomik değerlendirme anketi yapıldı.

2023’te Türkiye’de 1.2 milyon konut satıldı

Sıradaki haber:

2023’te Türkiye’de 1.2 milyon konut satıldı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.