h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Ekonomi
  • AXA Sigorta, acentelerini geleceğe hazırlamak için çalışmalarını sürdürüyor.

AXA Sigorta, acentelerini geleceğe hazırlamak için çalışmalarını sürdürüyor.

AXA Sigorta, Boğaziçi Üniversitesi iş birliğiyle gerçekleştirdiği "Gelecek Fakültesi" eğitim programının yeni dönemini başlattı. Bu programda, "Sürdürülebilir Gelişim ve Büyüme" temasıyla pek çok konuda eğitimler veriliyor. AXA Sigorta, Gelecek Sensin ve Yükselen Yıldızlar programları ile acentelere geleceğe hazırlık konusunda destek sağlamaya devam ediyor. Boğaziçi Üniversitesi eğitmenleri tarafından işletme, pazarlama, satış, müşteri deneyimi, iletişim gibi konularda akademik eğitimler verilirken, AXA Sigorta yöneticileri de sigorta ürünleri ve poliçe oluşturma gibi konularda dersler veriyor.

AXA Sigorta, Boğaziçi Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi ile iş birliği yaparak başlattığı ‘Gelecek Fakültesi’ eğitim programının yeni dönemini duyurdu. Bu dönemde, ‘Sürdürülebilir Gelişim ve Büyüme’ temasıyla yürütülecek olan program, katılımcı acentelere çeşitli konularda eğitimler sunmayı hedefliyor.

AXA Sigorta, 2019 yılında hayata geçirdiği ‘Gelecek Fakültesi’ ile sigorta acentelerini geleceğe hazırlama amacıyla oluşturduğu “Gelecek Sensin” ve ‘Yükselen Yıldızlar’ eğitim programlarını 2023-2024 döneminde de devam ettiriyor. Katılımcıların titizlikle seçildiği bu programlar, ikinci nesil sigortacılara yönelik “Gelecek Sensin” ve sektörde uzmanlaşmış olan ‘Yükselen Yıldızlar’ olmak üzere iki ayrı kategoride eğitimler sunuyor.

Yeni dönem için Boğaziçi Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi iş birliğiyle hazırlanan eğitim programı, “Sürdürülebilir Gelişim ve Büyüme” temalı geniş kapsamlı başlıklara yer veriyor. Boğaziçi Üniversitesi’nin uzman eğitmenleri tarafından işletme, finans, pazarlama, satış, müşteri deneyimi, iletişim gibi konularda akademik eğitimler sunulurken, sigorta şirketinin deneyimli yöneticileri tarafından sigortacılık ürünlerinin üretimi, poliçe oluşturma, hasar uygulamaları gibi konulara yönelik dersler de veriliyor.

AXA Sigorta Satış, Pazarlama ve Sağlık Başkanı ve İcra Kurulu Üyesi Sanem Çıngay Buçukoğlu, yeni döneme yönelik açıklamalarda bulunarak, “Yaklaşık 4 yıl önce başlattığımız Gelecek Fakültesi eğitim programıyla acentelerimizi desteklemeyi amaçlıyoruz. İkinci nesil ve sektörde uzmanlaşmış sigortacıları hedefleyen bu programlar aracılığıyla katılımcılarımıza yeni riskler, modeller ve teknikler öğretiyoruz. Bu çabalarımız, ‘Birlikte Daha Güçlüyüz’ mottosunun da bir yansımasıdır” dedi.

2023-2024 dönemini kapsayan eğitim programında, katılımcılar yeşil sigortalar, ekonomik, sosyal, çevresel belirsizlikler ve sürdürülebilirlik gibi sigorta sektörünün öne çıkan konularında da eğitim alacak. Program liderliğini üstlenen AXA Sigorta Satış Kanalları Gelişim Koordinatörü Sevil Dural, bu konuları eğitim programına dahil etmenin önemini vurgulayarak mutluluk duyduklarını belirtti.

Şirket, üniversite iş birliği kapsamında düzenlenen eğitimlerle profesyonel sigorta acentelerini sürdürülebilirlik konusunda bilinçlendirmeye devam edeceğini açıkladı.

Fuyapı, Faaliyetlerine Hız Kesmeden Devam Ediyor

Sıradaki haber:

Fuyapı, Faaliyetlerine Hız Kesmeden Devam Ediyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.