h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Ekonomi
  • Arctech ile Alpon Enerji İş Birliği Yapıyor

Arctech ile Alpon Enerji İş Birliği Yapıyor

Arctech, Türkiye'deki Alpon Enerji ile stratejik ortaklık anlaşması imzaladığını duyurdu. Anlaşma, Alpon Enerji'nin Arctech'e teknik hizmetler sağlamasını ve bölgedeki ürünlerin kurulumunu desteklemesini öngörüyor. Alpon Enerji Genel Müdürü Numan Emre İnceöz, ortaklığın Türkiye ve komşu ülkelerde güneş enerjisi pazarında büyümeyi sağlayacağına inandığını belirtti. Arctech MEA & APAC İş Desteği Genel Müdür Yardımcısı Franklin Hoo ise Alpon Enerji ile olan ortaklıklarından mutluluk duyduklarını ifade etti.

Arctech, Alpon Enerji ile stratejik bir ortaklık anlaşması imzaladığını açıkladı.

Dünyanın önde gelen güneş takip, raf ve BIPV çözümleri sağlayıcısı olan Arctech, Türkiye’de Alpon Enerji ile stratejik bir ortaklık anlaşması imzaladı. Bu anlaşma kapsamında Alpon Enerji, Arctech’e değerli bir ortak olarak hizmet edeceğini taahhüt etmektedir. Bunun yanı sıra proje yönetimi, lojistik destek, yerel fırsatların araştırılması ve belirlenen bölgelerdeki ürünlerin kurulum denetimi ve devreye alma yardımı gibi teknik hizmetler de sunacaktır.

Alpon Enerji Genel Müdürü Numan Emre İnceöz, “Şirketimiz, farklı coğrafyalara özel sağlam ve güvenilir ürün çözümleri sunmaktadır. Ortaklığımızın, Türkiye ve komşu ülkelerde güneş enerjisi pazarında karşılıklı büyümeyi sağlayacağına tam bir inancımız bulunmaktadır. Arctech ile iş birliği yaparak 8 yıllık sektör tecrübemizi kullanarak ve bölgesel taleplere özel çözümler sunarak, yeni ufuklara doğru kararlı adımlar atmaktayız” dedi.

Arctech MEA & APAC İş Desteği Genel Müdür Yardımcısı Franklin Hoo ise, “Alpon Enerji ile Türkiye’de ortaklığımızı duyurmaktan mutluluk duyuyoruz” şeklinde konuştu.

Denizli, Türkiye’de ceviz üretimi konusunda ilerlemeye devam ediyor

Sıradaki haber:

Denizli, Türkiye’de ceviz üretimi konusunda ilerlemeye devam ediyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.