h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Ekonomi
  • ArcelorMittal France, Getac’ın çözümlerini kullanmaya devam ettiğini açıkladı

ArcelorMittal France, Getac’ın çözümlerini kullanmaya devam ettiğini açıkladı

ArcelorMittal France, Getac'ın çözümlerini üç yıl boyunca kullanarak IT çözümlerinden ve garanti kapsamından faydalanıyor. Getac tabletleri, plaka elleçleme uygulamasını ve ağ kaybı problemlerini ortadan kaldırdı. Getac Technology Fransa Direktörü, ArcelorMittal gibi büyük bir grubu desteklemekten gurur duyduklarını belirtti.

Dünyanın önde gelen çelik ve madencilik şirketi ArcelorMittal France, Getac’ın çözümlerini kullanmayı sürdürüyor. Şirket, son üç yıldır Getac F110 ve A140 çözümlerinin yanı sıra ek aksesuarlar ve eksiksiz garanti kapsamından da faydalanarak IT çözümlerini kullanıyor.

ArcelorMittal France Dunkerque Decarbo Dijital Proje Yöneticisi Sebastien Denisselle, “Getac tabletlerinin, plaka elleçleme uygulama ve ekipmanımızın kullanılabilirliğini önemli ölçüde artırdığını gördük. Hatta 4G/5G ağa bağlanabilme özelliği sayesinde ekipmanla ilişkili ağ kaybı sorunlarını ortadan kaldırdığını belirtmek mümkün” dedi.

Getac Technology Fransa Direktörü Jimmy Lin ise, “ArcelorMittal gibi büyük bir grubun dijital dönüşümünde ve yüksek performanslı, sağlam Getac mobil çözümleri sunarak çalışma koşullarını iyileştirme çabalarına destek olmaktan son derece gurur duyuyoruz” şeklinde konuştu.

Vali Soytürk, BOTAŞ’ın LNG depolama tesisini yerinde inceledi

Sıradaki haber:

Vali Soytürk, BOTAŞ’ın LNG depolama tesisini yerinde inceledi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.