h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Ekonomi
  • Araç kiralama şirketi, Nef 22 Ataköy’de ilk mağazasını açtı

Araç kiralama şirketi, Nef 22 Ataköy’de ilk mağazasını açtı

Mobilite sektöründe iddialı bir giriş yapan QCAR, Nef 22 Ataköy'de ilk mağazasını açtı. Maher Holding'in bir iştiraki olan QCAR, online rezervasyon ve müşteri deneyimiyle dikkat çekiyor. Ayrıca firma, acentelere de hizmet kanalı sunuyor. QCAR Genel Müdürü Barış Sezen, açılış töreninde yaptığı konuşmada farklı alanlarda müşterilere mobilite hizmeti sunacaklarını belirtti. Maher Holding Sigorta Grubu Başkanı Ahmet Yaşar da QCAR'ın ekosistemlerinde önemli bir yer tuttuğunu vurguladı. QCAR'ın yeni mağazası olan Nef 22 Ataköy, konum olarak müşterilere avantaj sağlıyor. Daha fazla bilgi ve rezervasyon için 'www.qcar.com.tr' adresine gidilebilir.

QCAR Mobilite, Nef 22 Ataköy’de İlk Mağazasını Açtı

Mobilite sektörüne iddialı bir giriş yapan QCAR Mobilite, “Ekonomik, pratik, tam senlik yolculuk” sloganıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Maher Holding’in yeni iştiraklerinden olan QCAR, genel merkezinin dışında ilk mağazasını Nef 22 Ataköy’de açtı.

Online rezervasyon ve müşteri deneyimi odaklı hizmet anlayışıyla mobilite dünyasının yeni aktörü olan QCAR, açılışını 11 Ocak tarihinde gerçekleştirdi. QCAR Genel Müdürü Barış Sezen ise açılış töreninde yaptığı konuşmada, “Takım arkadaşlarımıza ve acentelerimize bize destek verdikleri için teşekkür ederim. Araç kiralamanın yanı sıra farklı alanlarda da müşterilerimize mobilite hizmetleri sunmayı hedefliyoruz. Bu hedefe ilk adımı burada atıyoruz. 2024 yılında da devamı gelecek ve başka açılışlarda bir araya geleceğiz. Dijitalleşmeyi merkezimize alan ve çağın ihtiyaçlarını karşılayan lider bir marka olacağız” dedi.

Maher Holding Sigorta Grubu Başkanı Ahmet Yaşar ise QCAR’ın grup içindeki önemine vurgu yaparak, “Grup olarak bir ekosistem oluşturma çabası içindeyiz. Acentelerimizin finansal markete dönüşümü için bir altyapı oluşturmayı hedefliyoruz. Bu süreçte, finansal altyapıların oluşması için çalışmalar yapıyoruz. Hedefimiz, Türkiye’de sigorta acenteleri vasıtasıyla vatandaşlara bankaların bile fiziki şubelerini kapatıp merkeze çekildiği dönemde gerekli hizmeti sunabilmek. Araç kiralama şirketi gibi görünen mobilite şirketi, aslında çok daha büyük fonksiyonlara sahip olacak ve ekosistemimizin önemli bir parçası olacak” şeklinde konuştu.

QCAR, geniş araç filosu, uygun fiyatları ve üstün müşteri hizmetiyle dikkat çekiyor. Acentelere hizmet kanalı sunan firmanın çoklu kanal yapısı, müşterilere özel çözümler sunmayı amaçlıyor. Ayrıca, online rezervasyon özelliğiyle de teknolojiye verdiği önemi gösteriyor. Nef 22 Ataköy’deki yeni mağaza ise konumuyla müşterilere büyük bir avantaj sunuyor. Daha fazla bilgi ve rezervasyon için “www.qcar.com.tr” adresi ziyaret edilebilir.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, ekonomi yöneticileriyle bir toplantı düzenledi

Sıradaki haber:

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, ekonomi yöneticileriyle bir toplantı düzenledi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.