h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Ekonomi
  • 2. Organize Sanayi Bölgesi işletme kuruluş toplantısı gerçekleştirildi

2. Organize Sanayi Bölgesi işletme kuruluş toplantısı gerçekleştirildi

Erzurum'da Vali Mustafa Çiftçi başkanlığında gerçekleştirilen Erzurum 2. Organize Sanayi Bölgesi (2. OSB) müteşebbis heyet toplantısında, bölgede yürütülen faaliyetler ve gelecek projeler değerlendirildi. İhaleye çıkarılacak olan 3. Etap Kompanzasyon Panosu Kurulum İşi ve İdari Bina Yapımı gibi konuların yanı sıra, 2. OSB'nin 2024 Yılı Bütçesi, arsa tahsis bedeli ve katılım payı belirlenmesi gibi konular da görüşüldü. Ayrıca, 3. Etap alanın genişletilmesi ve güneş enerji santralleri konusu da toplantıda ele alındı.

Erzurum’da 2. Organize Sanayi Bölgesi (2. OSB) müteşebbis heyet toplantısı gerçekleştirildi. Vali Mustafa Çiftçi başkanlığındaki toplantıya Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı ve 2. OSB Müteşebbis Heyet Başkan Vekili Saim Özakalın, Yakutiye Belediye Başkan Yardımcısı Fatih İpek, 2. OSB Bölge Müdürü Fırat Karakaya ve müteşebbis heyet üyeleri katıldı.

Toplantıda 2. OSB’de yürütülen faaliyetler hakkında bilgiler veren 2. OSB Müdürü Fırat Karakaya, “2. OSB’nin 2024 Yılı Bütçesi”, “Arsa Tahsis Bedeli ve Katılım Payı Belirlenmesi”, “Hizmet ve Destek Alanlarının (Ticaret) Satış Prensiplerinin Belirlenmesi”, “3. Etap Kompanzasyon Panosu Kurulum İşinin İhaleye Çıkarılması” ve “İdari Bina Yapımı” konularının gündeminde olduğunu söyledi.

Toplantıda ayrıca, 3. Etap alanın genişletilmesiyle ilgili yapılan çalışmaların son durumu ve 1. ve 2. Etap alana yapılacak güneş enerji santrali (GES) konusu detaylı olarak ele alındı ve değerlendirildi.

Erdoğan: “Tekstil sektörü Denizli’nin önemli bir simgesidir” şeklinde özgün başlığı oluşturulabilir.

Sıradaki haber:

Erdoğan: “Tekstil sektörü Denizli’nin önemli bir simgesidir” şeklinde özgün başlığı oluşturulabilir.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.