h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Yaşam
  • Zonguldak’ta Kar Yağışıyla Birlikte Karayolunda Uzun Araç Kuyrukları Oluştu

Zonguldak’ta Kar Yağışıyla Birlikte Karayolunda Uzun Araç Kuyrukları Oluştu

Zonguldak'ta kar yağışı nedeniyle Zonguldak-İstanbul ve Zonguldak-Ankara karayolu üzerinde uzun araç kuyrukları oluştu. Sürücüler zor anlar yaşayarak bazılarının maddi hasarlı kazalar yapmasına sebep oldu. Karayolları Müdürlüğü ekipleri kar küreme ve tuzlama çalışmalarını gece saatlerine kadar sürdürdü.

Zonguldak’ta kar yağışı nedeniyle Zonguldak-İstanbul ve Zonguldak-Ankara karayollarında uzun araç kuyrukları oluştu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün uyarıları sonrasında il genelinde yüksek kesimlerde kar yağışı yaşandı. Sürücüler, Zonguldak-İstanbul ve Zonguldak-Ankara karayollarında meydana gelen kar yağışı nedeniyle zor durumda kaldı. Bazı sürücüler, direksiyon hakimiyetini kaybederek maddi hasarlı kazalar yaşadı. Karayolları Müdürlüğü ekipleri, kar yağışının ardından her iki karayolu üzerinde kar küreme ve tuzlama çalışmaları yaptı. Bu çalışmalar gece saatlerine kadar devam etti.

Kastamonu’da kar yağışı şiddetini artırıyor, sürücüler zorlu bir yolculukla karşı karşıya kalıyor.

Sıradaki haber:

Kastamonu’da kar yağışı şiddetini artırıyor, sürücüler zorlu bir yolculukla karşı karşıya kalıyor.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.