h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Yaşam
  • Edirne’deki köylerde karla mücadele hala sürüyor

Edirne’deki köylerde karla mücadele hala sürüyor

Edirne'de etkili olan kar yağışının ardından İl Özel İdaresi ekipleri, Gökçetepe, Altıntaş, Harmanlı ve Süleymaniye köylerinde yolları temizlemek için çalışma yapıyor. Kar küreme ve buz çözücü solüsyon uygulamasıyla vatandaşların olumsuzluk yaşamaması amaçlanıyor.

Edirne’de kar yağışı sonrası İl Özel İdaresi ekipleri, vatandaşların herhangi bir olumsuzluk yaşamaması için karla mücadelesini sürdürüyor. Dün başlayan kar yağışı, akşam saatlerinde etkisini artırarak yüksek kesimlerdeki bazı köy yollarını karla kapladı. Bunun üzerine İl Özel İdaresi ekipleri harekete geçerek, Keşan ilçesine bağlı Gökçetepe ve Altıntaş köyleri ile Uzunköprü ilçesine bağlı Harmanlı ve Süleymaniye köylerinde çalışma yaptı. Ekipler, vatandaşların olumsuzluk yaşamaması için karları temizlemek amacıyla greyderlerle yolları açtı ve buz çözücü solüsyon döktü.

Çankırı’da kar yağışı yoğun şekilde hissedildi

Sıradaki haber:

Çankırı’da kar yağışı yoğun şekilde hissedildi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.