h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Yaşam
  • Meteoroloji, Siirt ve Şırnak illeri için kar ve yağmur karışımı uyarısında bulunuyor

Meteoroloji, Siirt ve Şırnak illeri için kar ve yağmur karışımı uyarısında bulunuyor

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Meteoroloji Genel Müdürlüğü 15. Bölge Müdürlüğü, Siirt ve Şırnak'ta karla karışık yağmur beklendiğini duyurdu. Kar yağışlarının yüksek kesimlerde yoğun olması ve bu durumun ulaşımı etkilemesi, buzlanma, don, çığ ve tipi gibi sorunlara yol açabileceği belirtilirken, vatandaşların tedbirli olmaları istendi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Meteoroloji Genel Müdürlüğü 15. Bölge Müdürlüğü, Siirt ve Şırnak illerinde beklenen karla karışık yağmur için vatandaşları uyardı. Siirt ve Şırnak’ın (merkez, Beytüşşebap, Uludere ve Silopi) yüksek kesimlerinde, 20 santimetre üzeri karla karışık yağmur ve kar yağışlarının etkili olması bekleniyor. Bu durum, ulaşımda aksamalara, buzlanma ve don olaylarına, çığ ve tipi gibi olumsuzluklara neden olabilir. Dolayısıyla bölge sakinlerinin dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

Ordu’da ulaşım çalışmaları hız kesmeden devam ediyor

Sıradaki haber:

Ordu’da ulaşım çalışmaları hız kesmeden devam ediyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.