h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Yaşam
  • Efeler’de hafta sonunda çalışma saatleri yoğunlaşıyor

Efeler’de hafta sonunda çalışma saatleri yoğunlaşıyor

Aydın'ın Efeler ilçesinde Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, hafta sonu meyve ve sebze hallerinde denetim gerçekleştirdi. Aydın genelinde gıda üretim, dağıtım ve satış yerlerine yönelik denetimlerin devam ettiği belirtildi. Efeler İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü'nün yoğun mesaisiyle ilgili Aydın İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından açıklama yapıldı.

Aydın’ın Efeler ilçesinde bulunan Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, hafta sonu meyve ve sebze hallerini denetledi. Aydın genelinde gıda üretim, dağıtım ve satış yerlerinde yapılan denetimlerin yanı sıra Efeler İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekiplerinin hafta sonu mesaisi yoğun geçti. İlçe genelindeki denetimleri sıklaştıran ekipler, meyve ve sebze hallerinde denetimler gerçekleştirdi. Aydın İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Efeler İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü hafta sonu meyve ve sebze hali denetimleri yapıyor” bilgisi paylaşıldı.

Muş’ta 22 araçta sıkışan 69 kişi, kurtarma çalışmalarıyla güvende

Sıradaki haber:

Muş’ta 22 araçta sıkışan 69 kişi, kurtarma çalışmalarıyla güvende

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.