h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Yaşam
  • Zonguldak İl Jandarma ekipleri yolları açarak ulaşımı sağladı

Zonguldak İl Jandarma ekipleri yolları açarak ulaşımı sağladı

Zonguldak Valiliği, Zonguldak ve çevresinde kar yağışı nedeniyle kapanan yolların açıldığını duyurdu. Özel İdare ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucunda köy yolları ulaşıma açıldı. Merkez ve ilçelerde ise ulaşıma kapalı yol bulunmadığı belirtildi. Hava sıcaklıklarının düşmesiyle birlikte buzlanma ve don olaylarına karşı dikkatli olunması gerektiği vurgulandı.

Zonguldak Valiliği, kapalı yolların yeniden ulaşıma açıldığını duyurdu. Zonguldak-Ereğli ve Zonguldak-Ankara güzergahlarında artık kapalı bir yol bulunmuyor. Şehir genelinde devam eden kar yağışı nedeniyle kapanan köy yolları, Özel İdare ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmalarla tekrar ulaşıma açıldı. Hem merkezde hem de ilçelerde ulaşıma kapalı bir köy yolunun olmadığı belirtildi. Gece saatlerinde hava sıcaklıklarının düşmesiyle birlikte ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don olayları meydana gelebileceği için dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği vurgulandı.

Batman’ın Karayazı ve Gercüş ilçelerinde 35 köy yoluna ulaşım engeli!

Sıradaki haber:

Batman’ın Karayazı ve Gercüş ilçelerinde 35 köy yoluna ulaşım engeli!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.