h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Yaşam
  • Yüksekova’da karla mücadele faaliyetleri hız kesmeden devam ediyor

Yüksekova’da karla mücadele faaliyetleri hız kesmeden devam ediyor

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde, karla mücadele ekipleri, köy yollarını açmak için yoğun çaba harcıyor. Hakkari İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği ve Yüksekova İlçe Özel İdare Müdürlüğü ekipleri, kar kalınlığının yer yer bir metreyi geçtiği ilçede, gece gündüz demeden yol açma çalışmalarını sürdürüyor. Köy sakinleri, ekiplere yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür ediyor.

HAKKARİ (İHA) – Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde karla mücadele ekipleri, gece gündüz demeden köy yollarını açmak için büyük bir gayretle çalışıyor. Yüksekova İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği ve Yüksekova İlçe Özel İdare Müdürlüğü Şantiye Şefliği ekipleri, karla kaplı olan bölgelerdeki yolları açabilmek için gece gündüz demeden çaba sarf ediyor. Yüksekova ilçesinde kar kalınlığı merkezde yarım metre, yüksek kesimlerde ise bir metreyi aşmış durumda. Ekipler, ısrarlı bir şekilde yol açma çalışmalarını sürdürmektedir. Çalışmalarını dağ eteklerinde bulunan köylerde yoğunlaştıran ekipler, kısa bir süre içerisinde yolları açmanın mutluluğunu yaşıyor. Köy sakinleri de ekiplere desteklerinden dolayı teşekkürlerini sunuyor.

Kastamonu’nun dağlık bölgelerinde beyaz örtü kapladı, kar yağışı etkili oldu!

Sıradaki haber:

Kastamonu’nun dağlık bölgelerinde beyaz örtü kapladı, kar yağışı etkili oldu!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.