h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Yaşam
  • Yüksekova’da karda dev bir ayı yürürken görüntülendi

Yüksekova’da karda dev bir ayı yürürken görüntülendi

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde kar yağışının etkisiyle zorlu bir elektrik arızasına giden VEDAŞ ekipleri, yolda kar içinde ilerleyen bir ayıyla karşılaştı. Şaşkın ekipler, dev ayının bu şekilde karda yürümesine şaşırdı ve o anları kayıt altına aldı. Kar kalınlığının yer yer yarım metreyi bulduğu ilçede yaşanan olay, yoğun kar yağışının hayatı olumsuz etkilediğini bir kez daha gösterdi.

Hakkari’nin Yüksekova ilçesine bağlı Dağlıca köyünde meydana gelen elektrik arızası sonrasında VEDAŞ ekipleri, karlı bir ortamda ilerleyen bir ayıya rastladı. Bu anları saniye saniye kaydeden ekipler, olağanüstü görüntüyü yakaladılar.

Geçtiğimiz hafta, bölgede etkili olan yoğun kar yağışı, hayatı olumsuz etkiledi. İlçe merkezindeki kar kalınlığı yarım metreye kadar ulaşırken, yüksek kesimlerde bu rakam 1 metreyi aştı. Özellikle yüksek kesimlerde yaşanan kar yağışı nedeniyle hayat adeta durma noktasına geldi. Yüksekova Vangölü Elektrik Dağıtım AŞ’ye (VEDAŞ) bağlı arıza ekipleri, Dağlıca köyüne giderken karlar içinde ilerleyen bir ayıyla karşılaştı. Ayının kış uykusundan uyanmış gibi göründüğünü düşünen ekipler, “Ancak kesinlikle öyle bir durum söz konusu değil. Biz arıza için oraya gitmiştik ve bu sırada devasa ayının kar üzerinde yürüdüğünü fark ettik. O anı hemen kayda aldık ve ayının bu haline oldukça şaşırdık” dedi.

Artvin’de meydana gelen heyelan anı kameraya yansıdı

Sıradaki haber:

Artvin’de meydana gelen heyelan anı kameraya yansıdı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.