h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Yaşam
  • Yozgat İl Özel İdaresi Kar Temizleme Çalışmalarına Hızlı Başladı

Yozgat İl Özel İdaresi Kar Temizleme Çalışmalarına Hızlı Başladı

Yozgat İl Özel İdaresi ekipleri, kar yağışının etkilediği köy yollarında çalışmalara başladı. Özellikle Çayıralan ilçesine bağlı Elçi köyü yolunda etkin bir şekilde kar temizleme ve tuzlama çalışmaları gerçekleştiren ekipler, yolda kalan araçlara da müdahale ediyor. İl Özel İdaresi, ulaşımı aksamadan sürdürebilmek için kış aylarındaki olumsuz hava şartlarına karşı gerekli tedbirleri alıyor.

Yozgat İl Özel İdaresi, Yoğun Kar Yağışı Sonrasında Köy Yollarında Çalışmalara Başladı

Yozgat’ı etkisi altına alan yoğun kar yağışı sonrasında, Yozgat İl Özel İdaresi ekipleri köy yollarında çalışmalara başladı. Kar yağışının yol sürekliliğini ve trafiği olumsuz etkilememesi için ekipler, kar temizleme ve tuzlama çalışmaları gerçekleştiriyor. Özellikle Çayıralan ilçesine bağlı Elçi köyünde yoğunlaşan kar temizleme ve tuzlama çalışmalarıyla birlikte, yolda kalan araçlara hızlı müdahale edilerek ulaşımda aksaklıkların önüne geçiliyor.

Yozgat İl Özel İdaresi ekipleri, kar yağışının yoğun olduğu bölgelerde hızlı hareket ederek ulaşımın en az seviyede etkilenmesini sağlıyor. Kış aylarında yaşanabilecek olumsuz hava koşullarına karşı alınan tedbirlerle, vatandaşların güvenli ve sorunsuz bir şekilde ulaşımlarını devam ettirmeleri amaçlanıyor. Yozgat İl Özel İdaresi, bu çalışmaları aralıksız olarak sürdürmeye devam ediyor.

“Yeni Yüz, Yeni Mahalle” başlığıyla haberimizi paylaşabilirsiniz.

Sıradaki haber:

“Yeni Yüz, Yeni Mahalle” başlığıyla haberimizi paylaşabilirsiniz.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.