h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Yaşam
  • Yozgat İl Özel İdaresi, Kar Temizleme Çalışmalarına Başladı

Yozgat İl Özel İdaresi, Kar Temizleme Çalışmalarına Başladı

Yozgat İl Özel İdaresi ekipleri, kar yağışının etkisini gösterdiği Yozgat'ta köy yollarında çalışmalara başladı. Kar temizleme ve tuzlama faaliyetleriyle kapanma, yolda kalma ve trafik kazalarını önlemek için tedbirler alınıyor. Özellikle Çayıralan ilçesine bağlı Elçi köyünde yoğun bir şekilde çalışmalar yapılarak, yolda kalan araçlara müdahale ediliyor ve ulaşım sorunları minimumda tutulmaya çalışılıyor. Yozgat İl Özel İdaresi, kış aylarında ortaya çıkabilecek olumsuz hava koşullarına karşı tedbirlerini alarak vatandaşların güvenli ve sorunsuz ulaşımını sağlamak için özveriyle çalışmalarını sürdürüyor.

Yozgat İl Özel İdaresi Köy Yollarında Kar Temizliği ve Tuzlama Çalışmaları Yapıyor

Yozgat ilinde etkili olan kar yağışının ardından Yozgat İl Özel İdaresi ekipleri, kardan etkilenen köy yollarında çalışmalara başladı. Kar yağışının neden olabileceği kapanmalar, yolda kalma ve trafik kazalarını engellemek amacıyla Yoızgat İl Özel İdaresi ekipleri, kar temizleme ve tuzlama çalışmalarına devam ediyorlar. Çayıralan ilçesine bağlı Elçi köyü yolunda yapılan kar temizleme ve tuzlama çalışmaları ile yolda kalan araçlara hızlı bir şekilde müdahale edilerek ulaşımda herhangi bir aksama yaşanmaması sağlanıyor.

Yozgat İl Özel İdaresi ekipleri, yolda kalan araçlara hızlı bir şekilde müdahale ederek ulaşımdaki aksaklıkları minimumda tutmaya özen gösteriyor. Kış aylarında olumsuz hava şartlarının meydana gelebileceğini göz önünde bulunduran Yozgat İl Özel İdaresi, vatandaşların güvenli ve sorunsuz bir şekilde ulaşımlarını sürdürebilmelerini sağlamak amacıyla tedbirlerini devamlı bir şekilde sürdürüyor.

Yozgat İl Özel İdaresi Kar Temizleme Çalışmalarına Hızlı Başladı

Sıradaki haber:

Yozgat İl Özel İdaresi Kar Temizleme Çalışmalarına Hızlı Başladı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.