h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Yaşam
  • “Yeni Yüz, Yeni Mahalle” başlığıyla haberimizi paylaşabilirsiniz.

“Yeni Yüz, Yeni Mahalle” başlığıyla haberimizi paylaşabilirsiniz.

Sorgun Belediyesi, Yozgat'ın Sorgun ilçesinde asfalt, altyapı ve çevre düzenleme çalışmalarını hızla sürdürüyor. Yeni Mahalle Kanal Caddesinde yapılan çalışmalar sonucunda ilçede modern bir görünüm elde ediliyor. Belediye Başkanı M. Erkut Ekinci, yaptığı açıklamada, yenilenen yüzüyle hizmete sunulan mahalleye ve Sorgun'a hayırlı olmasını diledi. Sorgun Belediyesi, altyapının güçlendirilmesinin yanı sıra çevre düzenlemesiyle de ilçe sakinlerinin yaşamını kolaylaştırmayı hedefliyor. Başkan Ekinci liderliğindeki belediye, daha modern ve yaşanabilir bir Sorgun için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Yozgat’ın Sorgun ilçesinde, Sorgun Belediyesi tarafından gerçekleştirilen asfalt, altyapı ve çevre düzenleme çalışmaları büyük bir hızla sürdürülüyor. Bu çalışmaların amacı, ilçenin yaşam kalitesini artırmak ve modern bir görünüm elde etmektir. Sorgun’un mahalle, cadde ve sokaklarında yoğun bir şekilde devam eden bu çalışmalar, ilçenin her köşesinde estetik bir atmosfer oluşturuyor. Yeni Mahalle Kanal Caddesinde gerçekleştirilen asfaltlama, altyapı ve peyzaj düzenleme çalışmalarının tamamlanmasıyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı M. Erkut Ekinci, “Yaptığımız çalışmalar sonucunda mahallemize ve Sorgun’umuza yeni bir yüz kazandırdık. Bu güzel gelişmelerin hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Sorgun Belediyesi, sadece altyapıyı güçlendirmekle kalmayıp aynı zamanda çevre düzenlemesiyle ilçe sakinlerinin günlük yaşamlarını kolaylaştırmayı hedefliyor. Belediye Başkanı Ekinci yönetimindeki belediye, ilçede yaşayanların beklentilerine cevap vermek ve daha modern bir Sorgun oluşturmak için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Ardahan’da Vakit Geçmek İçin Göle -29,8 Derece!

Sıradaki haber:

Ardahan’da Vakit Geçmek İçin Göle -29,8 Derece!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.